Pokahontas
Ekspert
https://www.instagram.com/stories/klon_official__/2998929004479865309/
ovo ako nije za beoviziju ne znam šta je
ovo ako nije za beoviziju ne znam šta je
Tijana Dapčević = 1 bivši ESC učesnik
Možda je radio baš za Gocu LazarevićA gde dve pesme Crnog Luke nestadose u medjuvremenu, odustao? lol
Evo ja ću pomenuti Zauvek. Ali tu bi bio dobar plasman jedino uz dobre prateće vokale, koreografiju i scenske efekte.Znam jednu prostu i jednostavnu stvar.... kad god budemo slali nešto da iole zazvuči i izgleda " jeftino" ..nema veze sa žanrom proći nećemo ni blizu kako očekujemo , ma o kakvom hitu da se radi ovde kod nas i o kakvom imenu.
Još nešto aluzija na naše pevačice ..... posebno folk -pop dive i slično ...za njih je skoro pa uvek vezan pojam " igra na seksipil" a ako je pesma bez dovoljnog pokrića to onda ide u kanal na escu. Ne mora biti dubok kanal, al jendek sigurno. I to je potpuno izvesno. Nemojte sumnjati u to.
Naravno da svako ko se pojavi na našem izboru u datom trenutku njegove pojave, osobnosti , lika i dela upravo da sve od sebe .
Mnogi pominju npr Milicu Pavlović... OK !!!
Ajd vi sad navedte ijednu njenu pesmu s kojom bi ona mogla biti sugurna, ne za pobedu (ne gvorimo o tome) nego za vrh tabele. Sigurno ne učestvuejmo kao neki da bi tamo bili ovce na broju.
Ne nemojte da pominjete ni " šećeru " niti išta slično.............
Axal Grand FestivalJoš Lepa Lukić pa da promenimo ime NF u Grandovo narodno veselje![]()
Meni nešto Ćira bio u glavi.Aca Lukas sa Upali svetlo...
Pa kad ti samo baciš petardu i pobegnešNa forumu nikad zabavnije, a vidim da imate i razne izvore
Svaka čast, samo napred![]()