Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Dakle ovako
SIGURNI:
Boris Subotić
Dragan Kojić Keba
Filip Baloš
Frajle
Gift
Goca Lazarević
Savo Perović
Stefan Zdravković
Tijana Dapčević (+ Zoe Kida?)
Zejna

SKORO SIGURNI:
Hurricane 2
Klon
Lena Stamenković
Maja Nikolić
Rocher Etno Band
Tara

E tako

Sigurni i Skoro sigurni u smislu da li su se prijavili, a ne da li su primljeni.

Pa ne znam da li njih možeš u skoro sigurno kategoriju. Verujem da bi se za Teodoru potvrdilo za sada (daj bože da grešim), a Džordži je samo nagovestio da će nastupati nekad u budućnosti, e sad da li je mislio ovaj ciklus ili za 5 ko zna.

Jaoooo mozda je Goca otišla u i ovom smeru nakon što je uvidela uspeh Moldavije! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Cak ima i etno elemente!

Znam jednu prostu i jednostavnu stvar.... kad god budemo slali nešto da iole zazvuči i izgleda " jeftino" ..nema veze sa žanrom proći nećemo ni blizu kako očekujemo , ma o kakvom hitu da se radi ovde kod nas i o kakvom imenu.

Još nešto aluzija na naše pevačice ..... posebno folk -pop dive i slično ...za njih je skoro pa uvek vezan pojam " igra na seksipil" a ako je pesma bez dovoljnog pokrića to onda ide u kanal na escu. Ne mora biti dubok kanal, al jendek sigurno. I to je potpuno izvesno. Nemojte sumnjati u to.

Naravno da svako ko se pojavi na našem izboru u datom trenutku njegove pojave, osobnosti , lika i dela upravo da sve od sebe .

Mnogi pominju npr Milicu Pavlović... OK !!!

Ajd vi sad navedte ijednu njenu pesmu s kojom bi ona mogla biti sugurna, ne za pobedu (ne gvorimo o tome) nego za vrh tabele. Sigurno ne učestvuejmo kao neki da bi tamo bili ovce na broju.

Ne nemojte da pominjete ni " šećeru " niti išta slično.............
Evo ja ću pomenuti Zauvek. Ali tu bi bio dobar plasman jedino uz dobre prateće vokale, koreografiju i scenske efekte.
Po meni, pesma kao da je pravljena za esc scenu.

Još Lepa Lukić pa da promenimo ime NF u Grandovo narodno veselje 😍
Axal Grand Festival

Verovatno festival sa najviše hitova ikada...

Last edited:
Da nešto znam i kad bih smeo, ja bih vam rekao...

Svakako, deluje mi da je ono neočekivano prošlo :D

• Like
Reactions: FFM
Status
Not open for further replies.
Back