Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Moldavija bi nešto ovako i poslala na Evroviziju; jeste producija iz 90-ih ali Goca gori u spotu. :)

Ja sve nešto mislim da je ovo za nju zezancija, nikako ne mogu da je povežem sa Evrovizijom.

I ona opera iz 2011. nije zvučala kao da je iz 2011. A mogu tek da zamislim na šta liči to Popovićevo čudo.

Ne znam odakle taj optimizam prema Princu, čovek nahvalio svoju pesmu i sad odjednom mu ljudi veruju. Pa ova pesma što je izbacio pre par nedelja je sa istim timom (Dušan Bačić i Dejan Nikolić) i bezveze je. Mislim da će biti flop.

Mislim da bi bilo mnogo bolje da je nešto u ovom fazonu poslao, elektrohaus sa SevdahBaby / om, taman da se Sevdah malo iskupi za onu blamažu na Beoviziji 2018.

Kad smo već kod SevdahBaby / ja, ja sam uveren da bi taj čovek mogao da napravi takav benger za Beoviziju da bi stvarno bio konkurent za pobedu (ali da ne bude pevač doduše). Oni dani kad je bio sa Djixx su bili ekstra, ne znam kako se tako odjednom istrošio.

Već mi se sere od Princa. Užasavam se tih nadmenih faca koji u karijeri nisu snimili ništa (a i to što snime bude nebitno), ali zato hirurškom preciznošću mogu da odrede šta je đubre.
Ajd' da vidimo kakvo je to remek delo on spremio.

Ne znam šta bih vam rekao, osim da uživate u predstojećim praznicima 😃

Ja sam tek sada stigla da poslusam Marijinu pesmu. Mislim da bi se ona ovom pesmom prosetala kroz takmicenje... ESC jelte, ne Beoviziju, PZE ili kako god da se zove.

Već mi se sere od Princa. Užasavam se tih nadmenih faca koji u karijeri nisu snimili ništa (a i to što snime bude nebitno), ali zato hirurškom preciznošću mogu da odrede šta je đubre.
Ajd' da vidimo kakvo je to remek delo on spremio.
Podseca me na polubrata od Marije Serifovic sa tom nadmenoscu.

Samo jos fali da kao Maja Nikolic vecito kuka kao je sve namesteno.

Zadnja dva puta kad je neko dizao svoje pesme u nebesa i najavljivao pobedu dobili smo neviđene flopčine (čitaj Nikolić Maja i Lukas Aca), tako da nisam nešto optimističan ni što se ovog lika tiče. Tim pre jer mu dosadašnja karijera baš nešto i ne daje za pravo da ostavlja takve komentare

Prvo, koja iole normalna osoba bi očekivala nešto dobro za ESC od najava i samohvalospeva likova poput Maje Nikolić i Ave Lukasa?

Drugo, ova poruka da uživamo u predstojecima praznicima mi deluje kao da su Pokloni i Eskalatori najperspektivnije osobe.

I treće, zašto se od tih naftalinskih likova ne prijavi Madam Piano sa nečim poput Eternal Love. Em etno, em moderno. :love:

Status
Not open for further replies.
Back