Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Pa šta i ako je veličamo? Svako komentariše i priželjkuje nekog izvođača koga bi voleo da vidi u kontekstu ESC-a. Ne znam šta je loše u tome i šta tu tebe toliko potresa.

Evo ja priželjkujem duet Cara Mimi i Zoki Šumadinac nešto u stilu Čini.
I šta ćemo sad? 😁

Nije ta pesma
Negde pisalo da na pesmi je, koju će publika moći da čuje na takmičenju koje bi trebalo da bude marta, radio je sa kompozitorom Dušanom Bačićem i producentom Dejanom Nikolić. I ovu pesmu radili ovi dvoje.

Naravno da nije tu pesmu poslao, to je i izjavio. Pesma za PZE mu nije u ovom fazonu iako su autori isti. Pesma ce biti po opisu dijametralno razlicita od ove.

Čini mi se da niko od mladih izvođača sa tog dela estrade Generacija Zed i slično nije kadar da izvede pesmu kako treba, ali ajde da me demantuju nemam ništa protiv.. Angleina prošle godine je stvarno podbacila žestoko.
Ko ima želju može da se okuša na FSC od forumaša koji nisu stalni u toj igri, pa da vidimo ova tema dođe kao neka Beovizija foruma :cool: ;)

• Like
Reactions: FFM
Daj Bože da to bude prekosutra. Olivera je rekla da će spisak učesnika objaviti početkom godine, posle praznika, od 3. pa nadalje... Što ne mora značiti da će baš tada, možda će u delovima :LOL:

Daj Bože da to bude prekosutra. Olivera je rekla da će spisak učesnika objaviti početkom godine, posle praznika, od 3. pa nadalje... Što ne mora značiti da će baš tada, možda će u delovima :LOL:
Jedan uticajni tviteraš tvrdi da će spisak biti tek 9.

Мора бити и неки бивши учесник извучен из нафталина. Ево ја типујем на Беби Дол у дуету са неким рокером

Немам појма ко је Јоца Ајкула, а мрзи ме да гуглам. Иначе су ми најбољи ови који су као преслушали тону песама, преко инсајдера јелте, али не смеју да зуцну ни једно име, јер побогу то је државна тајна. И главе лете због одавања таквих информација. А све информације на фазон радио Милеве

Status
Not open for further replies.
Back