Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
@RIVER Onda ti bolje da ne spamuješ bez preke potrebe. Zaista ne vidim čemu rasprava? Šta bi ti, da ti kažem super, za sve si bio u pravu, i divno si diskutovao, ako se poklopi neka informacija? Hajde da završimo više ovu diskusiju koja nema veze sa temom i u dobrom raspoloženju sačekamo spisak učesnika i pesme, pa makar bile zajedno Madona i Vendi na njemu.

Misliš? Neka Madona iz Grocke možda i ima...

Po ovim vasim porukama vidim, da ne postoji forumas koji nije nekada bio banovan…izgleda samo sefovi su bili postedjeni bana 😂😂😂😂😂😂

U jednu ruku čak i razumijem ovu Miloševu reakciju jer ova opsjednutost sa spiskom mi već malo graniči s nenormalnim xD
Stvarno se svakakva sranja pišu na ovoj temi pa rijetko više i uđem u nju, samo se recikliraju iste gluposti i tako u nedogled, SPIŠĆE IZAĐI VIŠE BOGA TI, samo da se konačno smire neke duše ovdje

A opet s druge strane nisam za baniranje forumaša zbog ovakvih stvari, kad neki rade i puno gore stvari i još su uvijek normalno članovi foruma, da meni osobno je iritantno čitat spam, ali ban nikako

Meni sad žao što sam propustio celu diskusiju i što nemam pojma o spiskovima. :LOL:
Banovanje forumaša ne podržavam, osim ako su u pitanju neke uvrede na ličnoj osnovi. Čak i ako je bilo spamovanje, bilo je u okviru teme "Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs". Nisu spamovali o sportu ili filmovima. A lažnih, neproverenih i poluproverenih informacija je bilo i biće. To je sastavni deo svake diskusije.

Po ovim vasim porukama vidim, da ne postoji forumas koji nije nekada bio banovan…izgleda samo sefovi su bili postedjeni bana 😂😂😂😂😂😂
Čini ti se, jer su pojedinci glasni i željni svađe. Inače nije banovano ni 1% starog foruma, a povodom sinoćnje situacije, samo jedan član je otišao na PRIVREMENO hlađenje. Dakle, ništa strašno.

Status
Not open for further replies.
Back