Srbija, Albanija, Hrvatska, Poljska, Litvanija jednom u sto godina dobiju neke ok poene od žirija (osim Poljske doduše, oni nikad lol), i iskreno mislim da je zbog toga da 'iznivelišu' glasove dijasporeBože ako se uzdamo u žiri bolje da se ni ne takmičimo pahahahahahha
Zar neko stvarno misli da ćemo mi od žirija dobiti više od 40 poena sa bilo čime?
I to jako smara, jer u ovom sistemu glasanja (koji je kao uveden pravednosti i nivelisanja radi) onda te zemlje u životu nemaju šanse da vide top 5, a nerealno je da niko od njih godinama ne šalje ništa što nije vredno top 5.Srbija, Albanija, Hrvatska, Poljska, Litvanija jednom u sto godina dobiju neke ok poene od žirija (osim Poljske doduše, oni nikad lol), i iskreno mislim da je zbog toga da 'iznivelišu' glasove dijaspore
odgovriću ti ...pa evo neke kalkulacije ...........A Zoriju nece unistiti?
Pa s obzirom da je onu lijepu pjesmu uništila uživo u svakom smislu, i ne zaslužuje boljeJa ne znam kako Ivanu nije sramota da se nakon onakve pesmetine vrati sa ovakvom bljuvotinom.
Ma moze da bude bog otac. Ona predstavlja Srbiju I od zirija ce dobiti go ku*ac.ste neki izgleda nemerno ili namerno zaboravili kakav je Zorja majstor na sceni ,kakav je interpretator i da sprema isto ozbiljan masterklas nastup sapram pesme
Tacno.onda treba da šaljemo isključivo što savremenije TRESI MESI pesme i da zanemarimo žiri potpuno.
Isto mišljenje ovde.To je vrlo vrlo nezrelo.... baš me zanima koliko imaš godina...
U ovom slučaju ti ne podržavaš Lukasa nego svoju zemlju... ne moraš da podržavaš ali ni da radiš antikampanju
uostalom njemu ne može tako neki marginalac da naudi veruj mi.
Jedino što ti ostaje to je mržnja i frustracija. Pa malo poradi na tome.
..isto bi se tako ponašao radi svog dupeta i komfora i u ratu ...i izdao šta pre stugneš da bi tvoj ego i sujeta bili zadovoljeni.
i nismo uvek naravno ... nikad nije bio ceo paket..Danas smo opet doneli odlične zaključke
Brža pesma (Sara) - Loš rezultat kod žirija
Balada (Zorja) - Dobar rezultat kod žirija zato što je Zorja dobar interpretator jer do sad izgleda nismo imali dobre interpretatore
Pa nas ionako u svetu mahom i predstavljaju ološi i ta oličenja (vidi pod vladajuća garnitura tipa ikada posle Tita, a i on je upitan), tako da jedan gore-dole who cares. Sa druge strane, biće drame u green room i oko njega ahahahah.Nije isto biti nezadovoljan ako ti ne pobijedi favorit i biti nezadovoljan ako te predstavlja ovakav ljudski otpad i ološ. Čovjek je bukvalno oličenje svega što jedna osoba ne bi trebala biti.
kao ni Sara Jo.Pritom, Zorja nije bolji interpretator i "paker paketa" za nastup od Nevene i Sanje Vučić ZAA (nije ni mnogo lošiji, al vala nije ni bolji) pa da bi joj tu žiri prosuo neke iole veće bodove na neviđeno interpretatorstvo.
Pa kako sad poredimo babe i žabe, i interpretatore tresi mesi pesama sa intepretatorima vanvremenskih i vanserijskih baladetina poput Zorjine pesme?kao ni Sara Jo.