Pa očigledno poučen iskustvomSvaka čast, forum nikad realističniji!
Imena da, ali u kom univerzumu PZE ima "poprilično dobre pesme", bukvalno imamo 10-ak pesama vrednih neke pažnje, ostalo sve pokušaji promovisanja i festivalski fileri
- Poprilično dobre pesme i imena
Vise srece u sledecem izvlacenju lolHoću top 10.![]()
Svakako bi ovih 10ak vrednih pažnje kod nas bile u izboru i da ima 15 pesama. Nego eto, hteli su veliki festival.Ali ti izbori nemaju 36 pesama, 10/36 je preslabo, a npr. 8 od petnaestak je jako![]()
Paaaa da...Vise srece u sledecem izvlacenju lol
I Francuska ima jak nacionalni izbor. Ali tržišta muzike Francuske, Italije i Španije (uz Švedsku, Nemačku i UK) su nešto što mi nećemo skoro, a možda i nikad dostići. To je jedna jaka industrija koja bukvalno izvozi iz zemlje muziku u svet.Meni je isto vrh kad se ljudi žale kako nema previše konkurentnih pjesama za ESC, kao da svi ostali nacionalni izbori imaju više od dve pjesme za ESC od 20 i kusur koje predstave. Imala je Španija (i Italija, ali to nije NF baš), i niko više. Ja 20 pjesama sa PZE slušam i još pokoja kad naiđe, mogu da poslušam, a svoje mišljenje o 'zašto 36 pjesama' sam rekao davno. Tako da
![]()
Tacno. Sara je wild card. A ispasti u pf nece sigirno.Sara je nešto novo za ESC muzički svijet, i zato bih poslao nju. Sa njom se nešto može i desiti, a ako se ne desi nije smak svijeta jer smo navikli na na ta neka mjesta između 15 i 20. Sa ostala dva favorita otprilike znamo šta će se desiti.