Nemoj Ceca slučajno da vidi ovo.Olivera srpska majka!
Mislim da je Trkuljino vreme prošlo, bar tako kažu stručnjaci za plasman na Evroviziji ovde.Dogodine nešto drugačije treba, poželjno muški vokal (ako izuzmemo Mladena Lukića, nismo slali od 2012) ili neka grupa, eventualo muški ili muško-ženski duet. Može i Trkulja.
Milana Bujakovića sa nekom top, modernom a mocnom pesmom bih najradije. Igor i Boris takodje. Stvarno je red da nas posle 10 godina jedna muškarčinaPa imamo Borisa i pogotovo Igora koji su odlicni vokali. Samo Dimitrov sledece godine da se vise potrudi oko pesme i top.
ja mislim da turbo mrzi zabavuovo je već pomalo degutantno ........pa ono stavrno haha
ja to ne bi nikad rekao ni za koga.
Mrzi taj sve, ne samo zabavuja mislim da turbo mrzi zabavu
Mrzi taj sve, ne samo zabavu
Mislis ZorjaMilana Bujakovića sa nekom top, modernom a mocnom pesmom bih najradije. Igor i Boris takodje. Stvarno je red da nas posle 10 godina jedna muškarčinapredstavlja. Ove ajd’ Sara, ali sledece vec muško.
World etno da ali ovo domaće kukumavčenje i narikanje, hvala ali ne nikako. Treba učiti od Ukrajine kako se ,,koketira” sa etnom a da to bude top ne samo domaćoj nego i evropskoj publici.
Ne, ne misliMislis Zorja![]()