Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Gde je spomenik? Pored Stefana Nemanje? Ili je i to metafora???
DA TROLAM VAS pomalo ..Omikron je lepo primetio :ROFLMAO:

Ja čekam samo tebe da se javiš i predložiš lokaciju hahhaaaaaaaaa

možena UŠĆU :ROFLMAO: ili na putu za Orlovat kad se izlazi iz Begeša na banatskoj strani ...

ovaj forum bi bio dosadan da nema nekog ko je antiprotivan mejnstrim stavu :ROFLMAO:

Ja bih joj digao i 2 spomenika, realno
Stefke obožavam te haha
ako ako može neki dogovr da padne da se zakunemo ovde svi Oliveri da sa njenog puta ne skrenemo :ROFLMAO:
i da joj neko odnese štafetu ...i cvetje...rekla je da voli crvene ruže. Eto.

Bukvalno je to napisala osoba koja pljuje po Sari bez razloga od kad je javnoj sceni. Mi ne znamo da li je ili nije, ali svakako je preglupo optuživati nekog na osnovu tako banalnih stvari, a pevati za Novu Godinu ispred skupštine ne mora to da znači, radi svoj posao. Pevala je i Angellina za doček samo na BG na vodi, opet to samo znači da rade svoj posao

A pjevala i JK koja je pljuvala vlast godinama.

DA TROLAM VAS pomalo ..Omikron je lepo primetio :ROFLMAO:

Ja čekam samo tebe da se javiš i predložiš lokaciju hahhaaaaaaaaa

možena UŠĆU :ROFLMAO: ili na putu za Orlovat kad se izlazi iz Begeša na banatskoj strani ...

ovaj forum bi bio dosadan da nema nekog ko je antiprotivan mejnstrim stavu :ROFLMAO:
Hmmm znači postoji velika mogućnost da ovde trolas protiv Muškarčine, a zapravo poredjaš sveće u krug, zapalis ih i skakućeš uz hoće HOĆE hoće hoće HOĆE

Hmmm znači postoji velika mogućnost da ovde trolas protiv Muškarčine, a zapravo poredjaš sveće u krug, zapalis ih i skakućeš uz hoće HOĆE hoće hoće HOĆE
obožavam i uvek hoću hoću :love: a i mogu mogu :)
i evo baš sad odoh malo na grinder i romeo ....
malo ste mi dosadili
mah mah kissić pusica i tak to ...

mike huckabee moments GIF

Status
Not open for further replies.
Back