Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Jelena Pajić gostovala večeras kod Ivana Ivanovića i predstavila "Poglede"

46F475S.jpg

Bože koliko je Teodora Džehva - Most na Adi vrh, bez razmišljanja bih poslao na esc. Mogla bi da se oproba narednih godina i tu sa nekom pesmom tog tipa

Dogodine nešto drugačije treba, poželjno muški vokal (ako izuzmemo Mladena Lukića, nismo slali od 2012) ili neka grupa, eventualo muški ili muško-ženski duet. Može i Trkulja.

Dogodine nešto drugačije treba, poželjno muški vokal (ako izuzmemo Mladena Lukića, nismo slali od 2012) ili neka grupa, eventualo muški ili muško-ženski duet. Može i Trkulja.
Mislim da je Trkuljino vreme prošlo, bar tako kažu stručnjaci za plasman na Evroviziji ovde.

Pa imamo Borisa i pogotovo Igora koji su odlicni vokali. Samo Dimitrov sledece godine da se vise potrudi oko pesme i top.

Moja želja je da ide muško ženski par ali da prirede ČUDO kakvo nije viđeno.

Da se iskoristi sav potencijal Divne Ljubojević i Trkulje. .... nešto tako moćno i nadrealno, kako samo oni mogu i niko više u Srbiji.
Može da se napravi jedan mix duhovno-spiritualnog, izvornog i modernog popa.
Mi to uopšte nismo koristili. Izbor strogo interni te godine.
Oba vrunska umetnika da budu pozvana odmah nakon ovog esca i da im se da ta ponuda. Drugačije NE.

inače,
pričalo se pre da bi nas možda mogao predstavljati Saša Kovačević...
šta znam, koje god muško ....ali sigurno treba im pesma koja pomera granice....da ne kažem šok pesma.

Odavno je prošao dan kada smo mi zagubili esc kompas. Dosta čvrsto držimo ključeve finala, ali tamo prosek, manje više.

• Like
Reactions: FFM
Pa imamo Borisa i pogotovo Igora koji su odlicni vokali. Samo Dimitrov sledece godine da se vise potrudi oko pesme i top.
Milana Bujakovića sa nekom top, modernom a mocnom pesmom bih najradije. Igor i Boris takodje. Stvarno je red da nas posle 10 godina jedna muškarčina 😂 predstavlja. Ove ajd’ Sara, ali sledece vec muško. 😉

World etno da ali ovo domaće kukumavčenje i narikanje, hvala ali ne nikako. Treba učiti od Ukrajine kako se ,,koketira” sa etnom a da to bude top ne samo domaćoj nego i evropskoj publici.

Bukvalno, ne možeš bre da dođeš 2022. tj. eto 2023. sa world/etno-pop aranžmanom zagubljenim iz 2006, koliku god emociju i spiritualnost da prenosiš. Mora inovativnost, mora elektronika.

Mrzi taj sve, ne samo zabavu
giphy20.gif

@@@@ Rintintin

Sa tog aspekta da, naravno-nešto novo, pa tome uvek treba težiti. ....ali u suštini nije tako. I ti kao i svi mi ovde vrlo dobro to znaš.
Nemoj da ti navodim primere na escu u poslednjim godinama i iza, gde to pravilo jednostavno ne važi. I neće nikad važati.
Možeš doslovno poslati šta hoćeš....ako to ima svoju priču i žvaku za prodaju e onda je to to. Pesma donese energiju ili ne.

Last edited:
U Jutarnjem programu predstavio se Dušan Svilar. Kao i većina, priželjkuje odlazak na Evroviziju, ali za to treba da se slože kockice. Dušan glumi u mjuziklima "Fantom iz opere" i "Tajna crne ruke". Nastup će mu biti sveden, jer želi da fokus bude na pesmi.​

1dwbW4p.png

9I67VJt.png

Milana Bujakovića sa nekom top, modernom a mocnom pesmom bih najradije. Igor i Boris takodje. Stvarno je red da nas posle 10 godina jedna muškarčina 😂 predstavlja. Ove ajd’ Sara, ali sledece vec muško. 😉

World etno da ali ovo domaće kukumavčenje i narikanje, hvala ali ne nikako. Treba učiti od Ukrajine kako se ,,koketira” sa etnom a da to bude top ne samo domaćoj nego i evropskoj publici.
Mislis Zorja 😂😜

Status
Not open for further replies.
Back