Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Iskreno, Princ je meni TOP.
Angelina pocetak VRH, posle postaje dosadno(mislim da ce uz nastup biti boljie).
Hurricane, ritam vozi i to bas jako, tekst jeste banalan.
Balos takodje dobaaar.

Dobra Anđa, tu negdje ko i Origami, možda mi s vremenom čak i bolja bude

Sve ste klaunovi stobirekli braca 🇭🇷 kad ste otpisali u startu bili Hurricane - spremne za novi pohod na ESC pod pokroviteljstvom Zokija oformitelja

Meni je muzika super kod Save P, ali tekst bzv. To sam za sada uspeo da cujem jer mi je sam iskocio, a na poslu ne mogu bas da slusam 🤭

Dzipsi i Tijana su mi ništa posebno, Moje 3 Hurricane očekivano treš, al' ne onaj dobar treš

Nadam se da će žiri patosirati Hurricane, plašim se glasova publike.

Prvih 8 pesama, ne gledam reakcije pa ako se razlikuje mnogo od drugih jbg :)

Mattia Zanatta i Angela Kassiani – Novi svet: Zapravo jako solidno, veoma neočekivano. Jedino malo jači refren. 7 / 10

Adem Mehmedović – Osmeh : I ovo mi se sviđa, chill beat u pozadini. 7 / 10

Nađa – Moj prvi ožiljak na duši : Zanimljiva melodija, samo mi malo bezlična pesma. 6 / 10

Tijana Dapčević – Mamim : Pesma za vožnju. Što ne znači da je loše, svakako veoma dobro. Iznenađem sam kvalitetom pesama do sada. 8 / 10

Princ – Cvet sa Istoka : Ovo za Grand veče napravio, bazično mi je ovo jako. Sviđa mi se instrumental u pozadini, koji izvlači malo pesmu 6 / 10

Filip Baloš – Novi plan drugi san : Bengerčina. Nije razočarao :) 9 / 10

Filip Žmaher – Čujemo se sutra : Čak ni ovo nije užas, mnogo bolje od očekivanja. Synth beat u pozadini, vidim da je to neka tema PZE za sada. 7 / 10

Luke Black – Samo mi se spava : Sviđa mi se elektronika u pozadini, ovo obećava. 9 / 10

Status
Not open for further replies.
Back