Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Anđela mi ima neku Amaya tj. Maja Keuc energiju i preko slike, a i pesma, glas.

Riliz jor stres end mejk a mes vid zumizimizami
atina-ferari-igra.gif

Nije mi jasno za te baladere kako nekom padne na pamet e s ovim idealno da odemo na esc xD Svilar mi nikad i nije bio za Esc kao pojava, on je za crkvene horove i školske priredbe da baba tetke ga žele za zeta.
Presidente mi baš odličan instrumental, tekst glup no nebitno bitno da ima nešto keči, ne znam kakav je uživo prvi put čujem neku njegovu pesmu.

Nije loš ni Filip Baloš, lep glas ima momak.

Detaljnije ću pisati za vikend, ali na prvo slušanje položili su sledeći kandidati:
Nađa
Princ
Filip Baloš
Stefan Shy
Hurricane
Anđela

Princ definitivno #1 za sad. Brdo mediokriteta, kao i na svakom nacionalnom finalu, ali generalno sam zadovoljan ovim nivoom, jer može i gore. :D

Ja bas nisam ocekivao nista od Princa, a za sada mi je mozda i najbolji. Bas me je oduvao ovako na prvu.😀

Sta se desava sa Rumbom? Vidim Poljaci poludeli na tu pesmu 🤣🤣

Obzirom da sam unaprijeđen u Mrmovog kurira, naređeno mi je da prenesem da je preslušao deset pjesama i da ima jednu 10/10. Ne želi reći koja je, ali kako je to on, pretpostavljam da su u pitanju Mattia i Angela
#staytuned

Prvi utisak - ogromna modernizacija festivala, stvarno je ovo drugi svet u odnosu na Beoviziju od pre samo par godina.

Što se pesama tiče dosta njih mi se sviđa, ne znam šta je za ESC, ali imam osećaj da će pobediti Hurricane. ja bih poslao Luku. Baš nešto drugo, čudno, sa onog sveta.

Kristina Kovač je napisala prelepu pesmicu, pravi naslednik Čarobno. Kod Angeline mi fali zarazan deo.

Zavrsio prvo polufinale, utisci su sledeci:

Luke Black ko kuca! Bojim se da nece biti shvacen, ali ovo uz pravi nastup moze biti jaaaako konkurentno u Liverpulu.
Angellina takodje odlicna, ali za nijansu vise volim Origami. Voleo bih jaci refren, ali ne smeta. Etno babe pun pogodak!
Filip Balos - Bas bas dobro, vozi i ne bismo se obrukali da ga posaljemo.
Savo Perovic - I ovo me vozi, zvuci kao nesto sto bi Karleusa snimila hahah
Mattia Zanatta & Angela Kasiani - Mozda najprijatnije iznenadjenje, ovde nista nisam ocekivao, a dobio sam jako lepu i bajkovitu pesmu.
Boris Subotic - Ja sam slab na njegov vokal, meni je ovo predivno. Ne bih ga slao na esc jer nema neku snagu za ovakav tip pesme, ali mi se svidja i privatno cu sigurno slusati.
Stefan Shy - Jako jepa pesma, ocekivao sam da ce mi se dopasti.

Razocarali:
Princ - meni ovo previse lokalo zvuci, jbg Bacic ne moze iz sebe da izbaci ono ruralno pa to ti je.
Tijana - opet je medju gorima, zalim slucaj.

U principu, nema uzasnih pesama, najgora mi je ona balada sto je izvodi onaj celavi.

Status
Not open for further replies.
Back