Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Drugo polufinale

Hurricane - I feel very attacked. 7/10
Nadia - JESC
Fillari - Nije loše, ali pomalo nebitno 5/10
Zejna - Ništa novo i revolucionarno, ali veoma dobro. Ironija je da je Rumba bum bum Rumba le le le najbolji deo teksta 8/10
Frajle - Screenshot 2023-02-02 at 17.03.47.webp

Igor Vince i Bane Lalić - Screenshot 2023-02-02 at 17.05.28.png
Egret - E ovo valja. 8/10 Screenshot 2023-02-02 at 17.06.34.png
Džipsi - 9/10. On je prešarmantan, pesmica je super smooth,s ve mi se sviđa. Ne vidim ga kao pobednika, ali definitivno uživam u pesmi. Očekujem i super nastup.
Eegor - Verujem da ova pesma ima neku poentu, ja samo nemam vremena ni živaca da to razumem. 3/10
Jelena Vlahović - Come through Budva 2006. 3/10
Ivona - Od 3 njene pesme koje znam, ova mi je najslabija. Kao malo eksperimentalno, ali mi nije baš otišlo negde. Pritom ne znam šta očekuje od livea sa ovolikim autotunom. za sada 5/10
Gift - Meni su oni simpatični 6/10
Bujaković - Prava dosadna pesma za stare Beovizije 4/10
Grand Duo - Vidi se da je stajalo predugo u fioci, ali su meni njih dvojica toliko slatki, a pritom ono, ja ću ovo slušati. Leave Britney Alone! 8/10
Anđela - Pa ono, it's there, nije loše 6/10
Doris Milošević - Pa ono, it's there, i malo je lošije 5/10

Zejna – Rumba​

Nije ovo loše. Bolje mi je od njenog prošlog pokušaja. Ali za ESC , možda oko 20.mesta u finalu.

Zašto mi se tako obraćaš? 🤐
Zato sto crnis pesmu koja zaista ima potencijal, ali ako se tebi ne dopada njegov glas ili uopste njegova osoba to je druga stvar, ali ovo ostalo sto si napisao pesma sve ima i nije medju najgorima, vec jedna od boljih…

Baš je dobra šminka Hurricane članicama na toj slici, neobična, drugačija, svetli tonovi, orijentalno-afrički motivi, super je.. 🙌🤩 Pozitivno sam se iznenadio tim izgledom na slici.. :)

Luke Black – Samo mi se spava​

Da mi je neko rekao da ću da navijam za Crnog Luku u smislu našeg predstavnika rekao bih mu da nije normalan. Ovo stvarno može dobro da prođe uz smišljen nastup. Najviše se bojim vokalnog izvođenja.

Zato sto crnis pesmu koja zaista ima potencijal, ali ako se tebi ne dopada njegov glas ili uopste njegova osoba to je druga stvar, ali ovo ostalo sto si napisao pesma sve ima i nije medju najgorima, vec jedna od boljih…
Imam li dopuštenje da se ne složim? 😔

Baš je dobra šminka Hurricane članicama na toj slici, neobična, drugačija, svetli tonovi, orijentalno-afrički motivi, super je.. 🙌🤩 Pozitivno sam se iznenadio tim izgledom na slici.. :)
Ja stvarno mislim da ti sprdas sve nas. Kako nekome onaj horor moze biti dobar? Izgledaju kao da ih je izbacila poplava. 🤣

Angellina – Lanac​

Ovde nisam pametan šta da mislim. Sve je to lepo upokavno , možda i bolje od Origami iako je ona bila pamtljivija. Nisam siguran u esc potencijal.

Ja stvarno mislim da ti sprdas sve nas. Kako nekome onaj horor moze biti dobar? Izgledaju kao da ih je izbacila poplava.
Da li mi je dozvoljeno da se ne složim?

1. Filip Baloš
2. Princ
3. Nađa Ordagić
4. Chegi
5. Hurricane
6. Angellina

Nek pobedi ko može od njih!

Status
Not open for further replies.
Back