Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Za moju dusu:

- Princ
- Hurricane
- Boris Subotic
- Filip Balos
- Angelina(samo zbog pocetka pesme)

Za ESC:

- Luke Black
- Filip Balos
- Zejna(al ovde nastup mora da grmi)
- Hurricane
- Savo(finale,al nista vise od toga)

I Eegor odjedared ima 44 000 pregleda, imao je najmanje od svih... 🤩🤓🤪

Joj baš baš vozi Zumi Zimi Zami... Skinite im veto na pobedu!!!
miljana-kulic.gif

A šta se desilo sa Tijaninom situacijom da je ono zapravo nemasterizovani demo i da se navodno žalila? Nit menjaju verziju, nit se išta zna

• Haha
Reactions: Mrm
Imam utisak nakon Moldavije prošle godine da je Evropa krenula da gori na folkere.

Alaj vera ej habibi mi vrišti u mozgu! Upad u refren je takva katarza!

Šteta što su nas Moldavci i Ukrajinci tukli našim oružjem dok se RTS ložio na "kvalitet".

Znači za sad slušam samo dve pesme orijentalni cvet i solo kapiral.

Pozdrav :)
Pratim forum od početka godine, ali tek sada da napišem nešto (nije kao da nekog zanima moje mišljenje xD)
U slučaju da svi nastupi na PZE-u budu najbolja verzija sebe, i da svaki takmičar izvuče najbolje moguće (glas, scena, emocija, performans, stajling,..) moje mišljenje:
- Hurricane: od publike 10 ili 12, ali ne vidim da će im žiri dati više od 6
-Luke Black: od žirija 10 ili 12, ali od publike ne znam, može imati isto 10 ili 12, ali isto tako moguće je i dooosta manje (moj br. 3)
- Filip Baloš: moj favorit, mislim da će biti dosta zapažen, ali u ukupnom plasmanu žirija i publike nema šanse za pobedu (moj br. 1.)
- Zejna: trenutno mislim da je kod nje idealna situacija 8 od žirija i 8 od publike, i da će tih 16 poena biti dovoljno da bude prvo mesto ( moj br. 5)
- Nađa: mislim da će od žirija proći veoma dobro, ali od publike ne (moj br. 4)
- Savo Perović: ovo bi moglo biti kao Turska 2007, ili kao Kojot kod Ukrajinaca, mislim da se 2020 takmičio, može sakupiti dosta i od publike i od žirija, ali konačna pobeda ne
- Princ: vidim da će ljudi za ovo dosta glasati, ali mislim da kod žirija neće dobro proći ( moj br. 2)
- Angellina: žiri+publika= nedovoljno za prvo mesto
- Italijani: odlični kod žirija, od publike vrlo moguće i 0 :(

Vi kažete za Savu "JK u muškom obliku" , a ja kažem "Ne pada iver daleko od klade"!

Savo i Zejna nesumnjivo spucali pare u kupovinu pregleda, kako HCN mogu dobiti svega koju hiljadu pregleda za prepodne dok Zejna dobija 60k a Savo 20k.

Što rekoše neki, mogli su to uložiti u kvalitet pesme, ovako džabe troše pare po meni.

Status
Not open for further replies.
Back