Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Zejnina pesma bi bila dobra da nije 47.5% pesme rumba bum bum bum (i varijacije istog). I da, merio sam (pesma traje 162 sekunde a ona 77 sekundi ponavlja rumbu).

Instrumental je zapravo odličan i kapiram da je ideja bila da napišu jednostavan i pamtljiv tekst uz koji će strani fanovi moći da pevaju, ali meni iskreno ovaj tekst potpuno upropasti doživljaj pesme…Da je doslovno BILO šta drugo, samo da peva, daleko bi mi se više dopadala.
 
Ivona 2022
Bane Lalić 2023
CHEGGI 2022
Boris Subotić 2022
Angellina 2022
Zejna mala prednost 2023 ( obe super)
Gift tu su ali ipak 2022
Tijana Dapčević 2022
Hurricane 2023 ( Hasta la vista preslabo za obe, Loco Loco mi je čak slabija od Zumi zimi iako je bila hit)
2022: 6
2023: 2 bez Hurricane jer poredim sa starom postavom
 
Uraganke 10 ili 12 od publike, ali to je ako uspeju da se sastave na sceni. Jovana mi deluje spretno, ona bi možda i mogla. Za Saru ne znam, ona mi je najsimpatičnija, ali mi deluje kao vokalno najslabija. Miona izgleda kao da ima 2 leve noge za igranje, a opet ima najbolji vokal od njih 3. U svakom slučaju biće to jedan hot mess, mada su i prethodne bile hot mess, ove su još veći. Žiri im neće dati više od 5 poena, bar mislim, ali neću ih izbaciti iz trke. Realno je da postoji mogućnost da pobede, ali stvarno ne bih voleo.

Luka može da pobedi sa 24 poena ako nastup bude jako dobar.

Zejna će verovatno biti top 3 i kod žirija i kod publike, znači, ako Luka popusti, može da pobedi.

Filip Baloš bi mogao biti crni konj i na kraju odneti pobedu čak ako iznenadi sa nastupom i Luka ne bude bio dovoljno dobar. Dečko je mega harizmatičan i baš ume da vlada scenom, meni je na 2. mestu i mnogo mi je drago što sam verovao u njega od početka.

Drugačije ishode ne vidim.

Anđa nažalost razočarala, mada je okej pesma.
Džipsi mega razočarao.
 
Uraganke ce imati muske plesace, video sam i deo koreografije, jako je energican. Nekako ne mogu njih tri da zamislim sa takvim pokretima, ali videcemo.
 
Ja tek sad provaljujem da na početku pesme kažu H-Hurricane. Kad poludi arena u Liverpulu!
 
All šta će im 2 ili 3 plesača 😭? Možda ako će kao da izvode neki ples sa njima, ali ako će samo da izvode neku koreografiju iza njih to mi je preglupo, bilo je glupo i 2020. kad su se random na kraju pojavile dve plesačice.
 
Ljudi koji su svršavali na taj nastup 2020. su mi enigma.

Sve je bilo HAOS.

Ono lupanje, ona koreografija, pa te random plesačice, pa i onaj krindž momenat kad se pojavi armija Hurricane na ekranima... MESS.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top