Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Zorja je odlican interpretator i ja bih voleo da nas ona predstavlja sa nekom Joksimovic kolaboracijom. To bi bila opasna kombinacija. Mislim da joj se ove godine nisu kockice slozile kako bi mogle, i kako ce nadam se uskoro da se sloze.

HLV je početak naše ESC renesanse but you are still not ready to talk about it.

nakon ESC-a 2030 godine u Beogradu reći ćemo da je sve počelo dolaskom HRC na Beoviziju :love::love::love:
Ja se slazem skroz sa tobom, samo se nadam da ce potrajati. Najveca motivacija za Beoviziju, PZE kako god jeste da pobednik bude nacionalno hajpovan. Zato smo i imali takva zlata 2003-2009 i onda je RTS bio usrao posle sa onim internim izborima, pa onda sa onim bednim BVZijama sa kukom i motikom. Realno su nas Uraganke izvadile tada jer sta god ja mislio o HLV, to je nacionalni banger bio i ljudi su bili hajpovani da gledaju ESC i da navijaju. Ako sada nastavimo tako mozemo da ocekujemo sve vise i vise dobrih pesama u buducnosti, jer ce biti isplativo dati svoje najbolje na PZEu umesto samo lansirati na IDJu/Toxicu.

Zorja je odlican interpretator i ja bih voleo da nas ona predstavlja sa nekom Joksimovic kolaboracijom. To bi bila opasna kombinacija. Mislim da joj se ove godine nisu kockice slozile kako bi mogle, i kako ce nadam se uskoro da se sloze.
Slazem se da je pesma mogla da bude jos bolja. Ali je od ponudjenih najkompletnija sta god da posaljemo losije cemo proci nego sa Zorjom.

Zorja je svakako odličan i izvodjač i pevač ali od nje sam priželjkivao da će malo eksperimentisati sa rokom i poslati nešto malo brže jer smo je kroz taj tip muzike i zavoleli u ZG, ali poslala je nešto skroz basic, mada i dalje mi je na 2. mestu

Da li je neko ispratio insta story Tijane Bogićević?
Rekla je da ove godine prati naš izbor po službenoj dužnosti, što tumačim da će biti u žiriju, mada je odmah zatim dodala da je to zato što ona već godinama unazad prati ESC. Mada, rekla je i da se takmiči mnogo njenih prijatelja, pa će joj biti teško da odluči ko je najbolji.
Takođe rekla je i ovo: "Ove godine su se izdvojila i tri favorita - Zorja, Sara Jo i Najgora pesma ikad. Šta vi mislite, koja je to najgora pesma ikad?"
Tijana ne uspeva baš uvek da bude duhovita i ne znam na koju je mislila, da li na Angellinu ili Lukasa. Ali pucalo je od otrova.
Srce za Tijanu, volim njenu muziku inače.

Sad kad su poznate pesme Hrvatske, Slovenije i S. Makedonije možemo da kažemo da će MUŠKARČINA da trese Balkan, daleko ćemo biti najbolji od ex Yu.

Excited The Cw GIF

Vruce mi je kad vidim Sarine plesace. Sta ce tek biti kad ih vidim na sceni...

Status
Not open for further replies.
Back