Ja skroz zaboravioAli Rozga koja se takmičila sa 2 pjesme na istoj Dori, Dunjice to sam ja Jela
Grašo je bar išao kao kompozitor.Zapravo je baš tužno što u principu valjda jedina od tih “većih” imena uz Grašu nije otišla na ESC, a išle tamo neke Klape, Darie Kinzer i Mie Dimšić
Mene Zejnina Rumba podsjeća na Severininu Daj mi dajUstvari najbolja Dora je bila 2000,tad je bilo baš dosta hitova.
Tada je bio fenomenalni Đulijani sa Srnom i vukom (sada gledam baš recap na YouTubu).Ustvari najbolja Dora je bila 2000,tad je bilo baš dosta hitova.
Da, bila bi možda prva slut bopušaDa,pa ima sličnosti.
I mislim da bu Severina tad dobro prošla,jer na ESC nije bilo takve pjesme.
Što, to bi bilo brutalno2008. Naravno Šola, al jbg nije moglo u Beogradu da HR predstavnik pjeva “ovo je moja zemlja, moji svi” lol
jao sećam se fora na HRT forumu na tu temu lol2008. Naravno Šola, al jbg nije moglo u Beogradu da HR predstavnik pjeva “ovo je moja zemlja, moji svi” lol
Što je najgore i jajao sećam se fora na HRT forumu na tu temu lol
pa stani jesi bio tamo? hahahŠto je najgore i ja![]()
Ne sećam se da li sam bio aktivan na tom forumu, ali se sećam da sam ga čitao.pa stani jesi bio tamo? hahah
taj forum je bio top haha
da OGAE forum je tada bio smorčina jer su svi bili pristojnity ovde a tamo je bio šou.Ja sam samo HRT forum čitao, ovaj naš mi je u tim kasnim 2000im delovao tako jadno u poređenju sa njihovim, zato sam se i učlanio ovde tek 2015. Šteta što je na kraju propao i ugasio se.