hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Rozga sa "Nemam" je glat mogla dobiti tu Doru, mislim da je koštao onaj bespotrebni "Disney" nastup koji je potpuno odudarao od pesme.

Ali Rozga koja se takmičila sa 2 pjesme na istoj Dori, Dunjice to sam ja Jela
Ja skroz zaboravio 🤣

Ta godina je možda njezino najslabije učešće na Dori, al svakako je bila Severina tada pa nije ni bitno s čim je išla 😂 iako Oprosti Mala je ostala do sad, pjevala je i u areni. Onu drugu iz 2006. pretpostavljam nikad više nije otpjevala

Zapravo je baš tužno što u principu valjda jedina od tih “većih” imena uz Grašu nije otišla na ESC, a išle tamo neke Klape, Darie Kinzer i Mie Dimšić
Grašo je bar išao kao kompozitor.

Ustvari najbolja Dora je bila 2000,tad je bilo baš dosta hitova.

Ustvari najbolja Dora je bila 2000,tad je bilo baš dosta hitova.
Tada je bio fenomenalni Đulijani sa Srnom i vukom (sada gledam baš recap na YouTubu).
Taj period je tačno bio peak HR scene, cca. 1997-2004 (koja godina gore dole).

Da,pa ima sličnosti.

I mislim da bu Severina tad dobro prošla,jer na ESC nije bilo takve pjesme.

• Like
Reactions: FFM
Ja sam samo HRT forum čitao, ovaj naš mi je u tim kasnim 2000im delovao tako jadno u poređenju sa njihovim, zato sam se i učlanio ovde tek 2015. Šteta što je na kraju propao i ugasio se.

Ja sam tada bio na RTSovom forumu.
Da ne kažem bio sam ekskluzivac PGPa, Croatia Records su bila samo gostovanja.
Taylor Paparazzi GIF

Ja sam samo HRT forum čitao, ovaj naš mi je u tim kasnim 2000im delovao tako jadno u poređenju sa njihovim, zato sam se i učlanio ovde tek 2015. Šteta što je na kraju propao i ugasio se.
da OGAE forum je tada bio smorčina jer su svi bili pristojnity ovde a tamo je bio šou.

sećam se nekog lika mojotsvet, on mi je bio zanimljiv. ali bilo je forumaša sa svih strana EX-YU.

Back