Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ljudi nemojte pogresno da me shvatite ali se ovo mora reci: Sara Hurricane Afrika al’ ne Sandra i Zejna su vrlo dobar stih iliti token ako cemo jezikom komunikologije i korporativnog marketinga.

Sa njih dve -podvlacim, mimo konteksta samih pesama koje imaju, moze da se napravi opasna PR prica. Sami razlucite dalje.

Ja bih Anu i Marijanu kao voditeljke😁
RTS ima profesionalne i kvalitetne voditelje, ali za ovako nešto nema, svi su mi malo drveni.
Naravno da Kosjerina je dobar voditelj i da treba da bude jedan od voditelja, ali 4 voditelja Kosjerina fazon je monoton.

Sedim tako, tražim pesmu za FSC i razmišljam kako je nekad bilo lepo :ROFLMAO: Šalim se, razmišljam kako oni forumaši (ovo se odnosi samo na one koji učestvuju na FSC-u) kojima se sviđa pesma Luke Blacka retko kada, odnosno nikada ne pošalju nešto slično i na FSC :sneaky:

Sedim tako, tražim pesmu za FSC i razmišljam kako je nekad bilo lepo :ROFLMAO: Šalim se, razmišljam kako oni forumaši (ovo se odnosi samo na one koji učestvuju na FSC-u) kojima se sviđa pesma Luke Blacka retko kada, odnosno nikada ne pošalju nešto slično i na FSC :sneaky:
Možda neki nisu znali za nešto tako, i time im je sviđanje veće za nešto novootkriveno.
Možda neki i jesu slali pa ste im masovno napljuvali tako nešto i potopili takav neki žanr u polufinale na FSC-u.
Možda se neki ne usuđuju jer vide šta se potapa a šta uglavnom prolazi na FSC-u.
Varijante su razne 🤷‍♂️

Pa ja bih mogao da uporedim sa svojom debitantskom FSC pesmom. 🤣 Ima nekih sličnih elemenata.

Ne mogu slati njegove kad je on jako popularan u Kini.
Kao prvo to što si napisao nema veze s vezom i sa FSC-om, a kao drugo to što nam je favorit ovde ne znači da nam se sve njegove druge pesme sviđaju jer ja lično nisam fan njegove druge muzike.

Vidim da nam se pogledi u vezi toga nikako ne poklapaju, tako da je bolje da se ne nastavljamo 😁

Kao prvo to što si napisao nema veze s vezom i sa FSC-om, a kao drugo to što nam je favorit ovde ne znači da nam se sve njegove druge pesme sviđaju.
Ne Stefane šta ti je mi se samo teramo na silu da nam se to sviđa jer glumimo ludilo, pošto inače uopšte nikad nismo slušali a kamoli na FSC poslali neku tamniju elektroniku, kako ne razumeš 😁

Status
Not open for further replies.
Back