Možda neki nisu znali za nešto tako, i time im je sviđanje veće za nešto novootkriveno.Sedim tako, tražim pesmu za FSC i razmišljam kako je nekad bilo lepoŠalim se, razmišljam kako oni forumaši (ovo se odnosi samo na one koji učestvuju na FSC-u) kojima se sviđa pesma Luke Blacka retko kada, odnosno nikada ne pošalju nešto slično i na FSC
![]()
Pa ja bih mogao da uporedim sa svojom debitantskom FSC pesmom.Sedim tako, tražim pesmu za FSC i razmišljam kako je nekad bilo lepoŠalim se, razmišljam kako oni forumaši (ovo se odnosi samo na one koji učestvuju na FSC-u) kojima se sviđa pesma Luke Blacka retko kada, odnosno nikada ne pošalju nešto slično i na FSC
![]()
Kao prvo to što si napisao nema veze s vezom i sa FSC-om, a kao drugo to što nam je favorit ovde ne znači da nam se sve njegove druge pesme sviđaju jer ja lično nisam fan njegove druge muzike.Ne mogu slati njegove kad je on jako popularan u Kini.
Ne Stefane šta ti je mi se samo teramo na silu da nam se to sviđa jer glumimo ludilo, pošto inače uopšte nikad nismo slušali a kamoli na FSC poslali neku tamniju elektroniku, kako ne razumešKao prvo to što si napisao nema veze s vezom i sa FSC-om, a kao drugo to što nam je favorit ovde ne znači da nam se sve njegove druge pesme sviđaju.