Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
@Anhel

Ko je danas bio na "klaćenju" u Šarenici?
Jel Zejna gostovala tamo do sada?

Jutros su bili Boris Subotić, Jelena Vlahović i Hurricane. A za Zejnu ne znam da li je do sada bila..

• Like
Reactions: Mrm
Sad sam pogledala Zejnu u Jutarnjem programu prekjuče.
Super je izgledala, dobro joj stoji roze i haljine koje ističu figuru...

• Like
Reactions: Mrm
Potom se predstavila i Nađa Ordagić, koja će nastupiti sa pesmom "Moj prvi ožiljak na duši". Ima samo 17 godina, ali se ceo život bavi muzikom. Školuje se u muzičkoj školi "Petar Krančević" u Sremskoj Mitrovici na teorijskom odseku i solo pevanja. U pesmi su pomešane emocije, tuga i sreća. Do saradnje sa Kristinom je došlo tako šte se Nađa odazvala na Kristinin poziv na fejsbuku u kome je tražila mladog izvođača koji bi izveo njenu pesmu, pa joj je Nađa poslala neki demo snimak koji se Kristini dopao.

UIpY4HI.jpg

4zL4QPD.jpg

SLakruF.jpg
Znala sam da ce da nastupa sa gitarom. Ovo mi je Mia Dimsic vibe, mada je pesma bolja, msm da bi tesko usla u finale ESC-a.

Ja se samo nadam da će Nađa bolje proći nego Milica Mišić sa Kišom 2020.

Znala sam da ce da nastupa sa gitarom. Ovo mi je Mia Dimsic vibe, mada je pesma bolja, msm da bi tesko usla u finale ESC-a.
I ja, šta sam rekao za gitaru..
Pa nisam siguran da je Mia, meni je ono bilo krojeno za ESC, ne za samog izvođača, pa je finalni proizvod bio nekako "Fake", možda je i ovo ne znam, dok ne vidim, mora da se oseti autentičnost pesme za samog izvođača, harizma...

One ne znaju sta ce sa rukama, sta sa nogama. Ali bukvalno je svaka kuvana noga, nema bar jedna da izvuce malo stvar. Stvarno promasen kasting. I nije do emisije ili studija, secam se da su Sanja, Ivana i Ksenija cak i sarenici grmele.

Uzasno mi je krivo sto Boris nije dosao sa nekom konkurentnijom pesmom.

Ona treca mi je nebitna.

Ekipa iz današnje Šarenice: Boris Subotić, Jelena Vlahović, Hurricane

PZE23_Sarenica.webp

Status
Not open for further replies.
Back