Znala sam da ce da nastupa sa gitarom. Ovo mi je Mia Dimsic vibe, mada je pesma bolja, msm da bi tesko usla u finale ESC-a.Potom se predstavila i Nađa Ordagić, koja će nastupiti sa pesmom "Moj prvi ožiljak na duši". Ima samo 17 godina, ali se ceo život bavi muzikom. Školuje se u muzičkoj školi "Petar Krančević" u Sremskoj Mitrovici na teorijskom odseku i solo pevanja. U pesmi su pomešane emocije, tuga i sreća. Do saradnje sa Kristinom je došlo tako šte se Nađa odazvala na Kristinin poziv na fejsbuku u kome je tražila mladog izvođača koji bi izveo njenu pesmu, pa joj je Nađa poslala neki demo snimak koji se Kristini dopao.
![]()
![]()
![]()
I ja, šta sam rekao za gitaru..Znala sam da ce da nastupa sa gitarom. Ovo mi je Mia Dimsic vibe, mada je pesma bolja, msm da bi tesko usla u finale ESC-a.
Da li je ovo moguce? Veze sa vezom nema. Kao da su random izvlacile odecu iz ormana.
Deluje malo i kao odeća iz RTS studija..Da li je ovo moguce? Veze sa vezom nema. Kao da su random izvlacile odecu iz ormana.
Pa to je odeća iz RTS studija...Meni malo baca i na dečje rođendane 2000-ih![]()
Bukvalno najtačnija definicija problema novih UragankiCrnkinja je slatka, ovu crvenu treba izbaciti iz grupe, podsjeća na Mirnu Radulović