hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Boze ne. Ovo mi je najgore veceras bilo i za sada predposlednje mesto. Ipak su mi Rumuni gori ali i ovo je CHOICE

Srecom pa ovi degenerici ne da nece videti finale, vec ce ostati zakucani za dno tabele. Uzas u rangu Estonije 2008.
Inace, oni i albanci kao da sve cine da oteraju Srbiju sa ESC-a u samoizolaciju: ovi prvi sa spominjanjem traktora a ovi drugi sa tuzakanjem i onim spojenim rucerdama.
517.jpg

ZASLADITE SE, PUNI STE GORČINE

[/QUOTE]
Srecom pa ovi degenerici ne da nece videti finale, vec ce ostati zakucani za dno tabele. Uzas u rangu Estonije 2008.
Inace, oni i albanci kao da sve cine da oteraju Srbiju sa ESC-a u samoizolaciju: ovi prvi sa spominjanjem traktora a ovi drugi sa tuzakanjem i onim spojenim rucerdama.
Jel ovo tekst neke od pesama benda Let3, recite mi da jeste, neodoljivo podseća na to..
Hvala..

Projektuješ mnogo, po njihovoj celokupnoj diskografiji se vidi da ih boli ona stvar. Mislim kontam da će sada neki režimski tabloidi od njih da naprave Tompsona ili Škora, ali eto.

Čitam ova većinski ,,ekspertska" mišljenja u prethodnih pola sata ili bolje rečeno jedno većinsko, bestidno i besomučno ismejavanja i pljuvanje po ovoj kakvoj, takvoj pesmi iz Hrvatske i dodje mi da prosto poželim da u Srbiji pobedi Duo Grand ili Igor Vinco i Bane Lalić ili bilo koja apsolutno najmanje željena opcija na forumu !🙏
Ne znam da li pojedini forumaši bar ponekad pročitaju ono što su napisali ili u zanosu i sa strašću samo žele da što više i što dalje pljunu bez obzira što se možda večeras neki ovde prisutni forumaš iz HR oseća sjebano i loše a sve zbog ovogodišnje Dore ili dodatnog pljuvanja ovde koje pritom razume.
I oni sa strašću prate i čekaju godinama da bar udju u finale a što im od srca i želim i verujem da će se možda već ove godine to desiti, bez smrdljivog i ispolitizovanog žirija.
Karma je čudo lepotani tako da za 20.ak dana videćemo i tog srBskog pobednika a verujem da će mnogi pljuvači večeras na ovoj temi biti pognute nosine, ne nosa a što takvima od srca i želim već 4.marta !!! 👍
Čast izuzetcima koji su bar malo ,,umiveniji " u komentarima i sa malo više respekta prema susedima a kakvo god loše mišljenje imali o ovoj pesmi.

Back