Pokahontas
Ekspert
Zakasnili, Milo već otišao u penziju"Sude mi" za Crnu Goru 2024!!
Evo ja cu da ih 'mrzim' umjesto tebe jer ako je cijeli njihov opus satira i to onda sto se ne okome na politicku elitu i njima slicne nego su vodili 'antikampanju' protiv ugrozene skupine kao sto je LGBTQIA+ ?? Znam zasto - zato jer smo mi vazda najlaksa meta da budemo na tapetu ovakvim odvratnim, gmaznim, masnim i strokavim zgubidanimaSad cu kao gej da ih mrzim jer sam bukvalist
Evo ja cu da ih 'mrzim' umjesto tebe jer ako je cijeli njihov opus satira i to onda sto se ne okome na politicku elitu i njima slicne nego su vodili 'antikampanju' protiv ugrozene skupine kao sto je LGBTQIA+ ?? Znam zasto - zato jer smo mi vazda najlaksa meta da budemo na tapetu ovakvim odvratnim, gmaznim, masnim i strokavim zgubidanima
Prestanite da se supkate hetero cis-muskarcima i heteronormativnom narativu ONI VAM NISU PRIJATELJI
Malo sam sad uvrijeđenEvo ja cu da ih 'mrzim' umjesto tebe jer ako je cijeli njihov opus satira i to onda sto se ne okome na politicku elitu i njima slicne nego su vodili 'antikampanju' protiv ugrozene skupine kao sto je LGBTQIA+ ?? Znam zasto - zato jer smo mi vazda najlaksa meta da budemo na tapetu ovakvim odvratnim, gmaznim, masnim i strokavim zgubidanima
Prestanite da se supkate hetero cis-muskarcima i heteronormativnom narativu ONI VAM NISU PRIJATELJI
Ali bukvalno, zamisli temu sada, da je onaj sa šeširom pobedio, koji je dobio prvu 12-icu od žirija iz Rijeke...Sva ova drama je dokaz da su Let 3 jedini izbor i bili.
Da su izabrani ovi ostali parastosi niko Hrvatsku ni primetio ne bi.
A sad ce biti skandal na evropskom nivou lol
Nisi. Jer nisi str8Jesam ja jedina str8 momčina na forumu koji ne mrzi gejove?
Bukvalno ovo.Malo sam sad uvrijeđen
Inače Let3 je pljuvao i po političarima, otvori um, ovo je njima sve zajebancija, samo opušteno![]()
tu smoJesam ja jedina str8 momčina na forumu koji ne mrzi gejove?
Napokon neko ko je shvatio ono što Let 3 u stvari jeste. Njihove pesme i nastupi su satira i ironija, i to su jednostavno oni.Uzgred, niko ni ne kaže da je Let 3 umetnost, već da je politička satira.
Leto svet je sa ovim kao poređenje Porodičnog blaga sa Zoranom Kesićem, jer su i jedno i drugo smešna televizija.
S razlikom u tome sto od pljuvanja prema nama se samo mogu pridobiti simpatije i nema sta da se izgubi jer nismo vlastodrsci, dok s druge strane po politicarima nije toliko unosno jer ce ti em otjerati publiku- em nije nista novo. Kad nemas po kome, udri po gejuInače Let3 je pljuvao i po političarima, otvori um, ovo je njima sve zajebancija, samo opušteno![]()