hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Sad cu kao gej da ih mrzim jer sam bukvalist
Evo ja cu da ih 'mrzim' umjesto tebe jer ako je cijeli njihov opus satira i to onda sto se ne okome na politicku elitu i njima slicne nego su vodili 'antikampanju' protiv ugrozene skupine kao sto je LGBTQIA+ ?? Znam zasto - zato jer smo mi vazda najlaksa meta da budemo na tapetu ovakvim odvratnim, gmaznim, masnim i strokavim zgubidanima

Prestanite da se supkate hetero cis-muskarcima i heteronormativnom narativu ONI VAM NISU PRIJATELJI

Već imaju više reakcija nego Mija Dimšić i takvi za cijeli svoj život. Radije zadnji s Let 3 užasom nego 11. mjesto u polufinalu s Dimšićkom.

Dosta je bilo simpatični ste i nebitni evo vam 11. mjesto polufinala

Vrisnuo na HD, je li ono realno pitam

Evo ja cu da ih 'mrzim' umjesto tebe jer ako je cijeli njihov opus satira i to onda sto se ne okome na politicku elitu i njima slicne nego su vodili 'antikampanju' protiv ugrozene skupine kao sto je LGBTQIA+ ?? Znam zasto - zato jer smo mi vazda najlaksa meta da budemo na tapetu ovakvim odvratnim, gmaznim, masnim i strokavim zgubidanima

Prestanite da se supkate hetero cis-muskarcima i heteronormativnom narativu ONI VAM NISU PRIJATELJI

Ok je, diši

Malo sam sad uvrijeđen 🥲😔

Inače Let3 je pljuvao i po političarima, otvori um, ovo je njima sve zajebancija, samo opušteno 🙏

Sva ova drama je dokaz da su Let 3 jedini izbor i bili.

Da su izabrani ovi ostali parastosi niko Hrvatsku ni primetio ne bi.

A sad ce biti skandal na evropskom nivou lol
Ali bukvalno, zamisli temu sada, da je onaj sa šeširom pobedio, koji je dobio prvu 12-icu od žirija iz Rijeke... 😎🤣🤣

Uzgred, niko ni ne kaže da je Let 3 umetnost, već da je politička satira.

Leto svet je sa ovim kao poređenje Porodičnog blaga sa Zoranom Kesićem, jer su i jedno i drugo smešna televizija.
Napokon neko ko je shvatio ono što Let 3 u stvari jeste. Njihove pesme i nastupi su satira i ironija, i to su jednostavno oni.

Ova pesma mi je delovala dosta zanimljivije u studijskoj verziji i spotu, dok je ovo večeras, blago rečeno, totalni haos, nesklad o i na momente vokalno-vizuelni horor. Na stranu politička satira koja aludira na aktuelnu situaciju, meni je ovo previše i nisam ubeđen da će proći u finale (iako bih voleo). Mislim da je Hrvatska i ove godine pogrešno izabrala, HD je bila mnogoooo bolji izbor (iako je nastup bio školska priredba).

Ostale nema potrebe ni komentarisati

Inače Let3 je pljuvao i po političarima, otvori um, ovo je njima sve zajebancija, samo opušteno 🙏
S razlikom u tome sto od pljuvanja prema nama se samo mogu pridobiti simpatije i nema sta da se izgubi jer nismo vlastodrsci, dok s druge strane po politicarima nije toliko unosno jer ce ti em otjerati publiku- em nije nista novo. Kad nemas po kome, udri po geju

E PA ZNATE STA

Back