Italija realno treba da ima dva predstavnika na ESC, mislim da San Marino umesto što baca pare na organizaciju svog festivala treba samo da uputi poziv drugom na SanRemu da ih zastupa na ESC svake godinePa bolje da ide on nego da Rai bira sam, izabrali bi Paolu i Chiaru
Ajde Lazza za San Marino!!!!!!
Po nekom zakonu u Italiji je zabranjeno maloletnim licima da javno nastupaju posle ponoći. Sve i da su deca budna, nisu smela da se pojave na sceni. Zato su verovatno i pomerili Mr Raina da bude večeras sa decom malo pre ponoći.Zaspala deca..![]()
Upravo.Ultimo više viče no što peva.
jao sad sam dobio traumatičnu pomisao.2013. Mengoni ITA, SRB NQ
2023. Mengoni ITA, SRB W
Pošteno.
Idemo zajednoooo...cestitke za marca, lepa pesma.
bice to jos jedan lep plasman za italiju.
sanremo je kao i svake godine uzivancija za slusanje, gledanje, a posebno sam ga ove godine pratio i posmatrao drugacijim ocima jer sam letos bio tamo... samo sam pored teatra ariston prosao hiljadu puta! ostvarenje sna. ostalo je jos da prisustvujem i direktno u sali Ariston tokom festivala.. no, otom potom.. mozda neke godine..
do sledece godine ciao tutti!
sto da ne, u drustvu je uvek bolje i lepseIdemo zajednoooo...![]()
#LazzaSanMarino2023
#MarcoPrepustiLazzi
#BioSiVeć
Apolustno. Ne treba nam još jedan fijasko od organizacije. Može neko fino 2-7 mesto za Marka.Lepa pesma ali ova zemlja da ne pobedi bar narednih 30 godina. Hvala ali ne hvala.
Ah.jao sad sam dobio traumatičnu pomisao.
Srbija 2013: Tri devojke (tj devojčice) u užas kostimima (Moje 3), NQ
Srbija 2023: Tri devojke (tj devojčice) u užas kostimima (Hurricane sa wish-a), NQ
Nadam se da su crne misli samo zato što sam sad smoren zbog Lazze i da će ujutru biti bolje, ne daj bože ovo