it Italija 2023: Marco Mengoni - Due Vite

Pa bolje da ide on nego da Rai bira sam, izabrali bi Paolu i Chiaru 😂

Ajde Lazza za San Marino!!!!!!
Italija realno treba da ima dva predstavnika na ESC, mislim da San Marino umesto što baca pare na organizaciju svog festivala treba samo da uputi poziv drugom na SanRemu da ih zastupa na ESC svake godine :ROFLMAO:

Zaspala deca.. 😴😴😴
Po nekom zakonu u Italiji je zabranjeno maloletnim licima da javno nastupaju posle ponoći. Sve i da su deca budna, nisu smela da se pojave na sceni. Zato su verovatno i pomerili Mr Raina da bude večeras sa decom malo pre ponoći.

Ultimo više viče no što peva.
Upravo.

Bravo za Mengonija! 🏆 Više nego zaslužena pobeda. :D👏 Bravo i za Lazzu! Sjajan je bio i zasluženo drugo mesto! 👌
Od ostatalih je jedino Tananai koliko-toliko dostojan top 5 rezultata.

Pored Mengonija i Lazze, jako mi je drago da je Splash pokupio specijalne nagrade. I još Elodie naravno mi je blistala ove godine. 👏

2013. Mengoni ITA, SRB NQ
2023. Mengoni ITA, SRB W

Pošteno.
jao sad sam dobio traumatičnu pomisao.

Srbija 2013: Tri devojke (tj devojčice) u užas kostimima (Moje 3), NQ

Srbija 2023: Tri devojke (tj devojčice) u užas kostimima (Hurricane sa wish-a), NQ

Nadam se da su crne misli samo zato što sam sad smoren zbog Lazze i da će ujutru biti bolje, ne daj bože ovo

To sam i ja pomislila, nadam se da se neće istorija komplet ponoviti, hahah.

cestitke za marca, lepa pesma.
bice to jos jedan lep plasman za italiju.
sanremo je kao i svake godine uzivancija za slusanje, gledanje, a posebno sam ga ove godine pratio i posmatrao drugacijim ocima jer sam letos bio tamo... samo sam pored teatra ariston prosao hiljadu puta! ostvarenje sna. ostalo je jos da prisustvujem i direktno u sali Ariston tokom festivala.. no, otom potom.. mozda neke godine..
do sledece godine ciao tutti!

Attachments

• IMG_20220916_224438.webp
    IMG_20220916_224438.webp
    350 KB · Views: 12
cestitke za marca, lepa pesma.
bice to jos jedan lep plasman za italiju.
sanremo je kao i svake godine uzivancija za slusanje, gledanje, a posebno sam ga ove godine pratio i posmatrao drugacijim ocima jer sam letos bio tamo... samo sam pored teatra ariston prosao hiljadu puta! ostvarenje sna. ostalo je jos da prisustvujem i direktno u sali Ariston tokom festivala.. no, otom potom.. mozda neke godine..
do sledece godine ciao tutti!
Idemo zajednoooo... 😍😇

Al stvarno ovo sa drugim na Sanremu kako im nikada nije palo napamet (San Marinu)

Prošle godine Elisa (dobro to aj, nije neš jako), pre toga Francesca i Fedez, pre toga Francesco Gabbani itd.

Pa iako ne prihvati drugi bože moj, ideš na 3. i tako listom na dole. Svakako su to sve pesme koje mogu uz malo do nimalo poteškoća u finale ESC.

Ne zaboravite da sačuvate videe nastupa, RAI yt kanal svake godine izbriše nastupe dan - dva nakon festivala

jao sad sam dobio traumatičnu pomisao.

Srbija 2013: Tri devojke (tj devojčice) u užas kostimima (Moje 3), NQ

Srbija 2023: Tri devojke (tj devojčice) u užas kostimima (Hurricane sa wish-a), NQ

Nadam se da su crne misli samo zato što sam sad smoren zbog Lazze i da će ujutru biti bolje, ne daj bože ovo
Ah.
Nevena je razbila te kletve.

Izbor 3. marta i 2013. i 2019.
Pobijedila Nevena oba puta.
Prvo polufinale opet.
Ispali smo u drugom, prvom pa drugom, znači vodilo je ka tom ispadanju isto.
I bila je još neka povezanost koja me tako sujevjernog kopkala, ali prošla je.

Rješavam se sujevjerja od ove godine i dobro mi ide, tkd ništa od toga nije važno 😄

Back