hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Ali stvarno, ta poređenja sa Konstraktom su ravna kriminalu. Shvatam ja vrlo dobro i kritiku, satiru, potrebu da se na neki nepopularan način istakneš, i sve je ok ako je to u granici mere i ukusa. Problem sa Let 3 je što je ta granica pređena, i sama pesma i nastup su postali degutantni i krajnje negledljivi i neslušljivi. Ubeđen sam da će na ESC-u otići u još goru krajnost.
Ovo.

Meni je sve vezano za nastup HD bilo horor, ali cak mislim da najveca krivica nije na devojkama vec na organizatorima Dore. Bukvalno od 18 nastupa samo su Meri i Eni imale solidne nastupe , ostali boze sacuvaj.

Meni su od starta Let 3 bili u top 3. Izvorno sam najviše navijao za HD, ali posle onog nastupa - girl bye.
Nakon nastupa meni lično je sveukupno najviše legao Detour (koji mi je isto izvorno bio u top 3), al mi je bilo jasno da nit imaju ikakve šanse da pobede sinoć, nit bi bili konkurentni i za šta u Liverpulu.

Kad se sve sabere i oduzme - mnogo bolja varijanta je Let 3 nego Kedžo kao sjajan izvođač sa generičnom limunadicom (još je rekao da je sam birao pesmu - dečko je l' ti toliko ne voliš sebe? lol) ili HD sa horor nastupom i prosečnim pevanjem.
Meri i Eni mi nikakav utisak nisu ostavile uprkos trudu, super ko hoće da se bori za to 11. mesto u pf i da ga vrv čak i ne dostigne.

Kao što se upućuje kritika da ne valja biti drugačiji po svaku cenu i preterivati, isto tako ako ljudi žele konvencionalne ispodproseke samo zato što su konvencionalni - nemam komentar, i svakako se to uglavnom i dešava po NF-ovima i Evrovizijama, sad se desilo nešto drugo.
Ja nemam nijedan sekund sumnje da je sinoć napravljen najbolji izbor od svih + mi se lično i privatno sviđa pesma.

Inače, broj lajkova i dislajkova na videu sa nastupa Leta 3 je sa 100k više pregleda nego kad sam pogledao ranije gotovo identičan. Nije isključeno da HRT kupuje preglede.

Takođe, nije isključeno da imaju i botove za komentare, s obzirom na to da se odmah po objavi pojavila masa oduševljenih komentara.

Iskustvo kaže da su prvi komentari na čudne pesme sa ovih prostora uvek, ali uvek negativni. Za Konstraktu, koja je mnogo manje "čudna" i "offensive", prošle godine neposredno nakon pobede bio je, da ne preterujem, 1 pozitivan na 10 negativnih. Tek nakon dan-dan i po su počeli pozitivni komentari da preovladavaju.

Nije nemoguće da je HRT platio sve ovo, čuli negde da se to radi pa rekli aj i mi ćemo :ROFLMAO:

Ja mislim da je ovo previše degute da bi dobro prošlo, još ako budu imali green room ispade kao na Dori, tj. imaće ih sigurno, ali pre svega ne znam kome će biti interesantni matorci koji skandiraju goli u green roomu. Mislim da su oni definicija "Too much" i da na Evroviziji mogu samo biti još gori.

Za sve kojima nije adekvatan predstavnik, da se podsetimo (jednog od) gostovanja kod Kesića. Ima i deo gde objašnjava ŠČ meditaciju. Poslušajte malo kasnije kad su ozbiljniji, i kada generalno govore o muzici.

Hrvatska, nisam bio ponosniji u skorije vreme bravo! Ako naš žiri ne da minimalno 8 (a zaslužili su 12icu ko kuću) u finalu, onda smo mi Srbi govna! Bravo Hrvatska još jednom. BRAVO!

Da su htjeli, platili bi dobru pjesmu interno.
Štengl je oduševljen pjesmom.
Hrpa ljudi u Hrvatskoj hvali pjesmu i upravo ljudi koji ne prate Eurosong.

Nadam se da ćemo završiti zadnji s 0 pa da se lijepo povučemo. Huljiću vrati se, sve ti je oprošteno.

Jedan komentar:

"Circus Mircus meets Homens Da Luta meets Kreisiraadio meets Dustin the Turkey? No comment."

🤣

Ja i dalje ne vjerujem da su si nagurali ruže u šupak.

Nadam se da s ovim zavrsava horor era Hrvatske na ovom prestiznom natjecanju te da ce se uhljebistanska radio tv povuci, jer ovo sto smo jucer gledali nema apsolutno nikakvog smisla.

Pola pjevača sinoć nema pojma o pjevanju. Ispadanje iz tona, falsevi... Tko je to dozvolio. Pozvali ekipu s eurosong hr samo da bi si ubacili pjesmu koju su oni napravili.

A HD, boze me sacuvaj. Koreografu treba dat otkaz, kao i reziseru i smjestit ih na neku lokalnu TV. Od svih mogucih etno elemenata u koreografiji oni tjerali komarce s rukicama.

5 kamera, neustimano skroz, pjesme katastrofa. Najjaca je bila ona sumska vila u zelenom sa onim pticjim gnjezdom na glavi.

Zato i je LET 3 pobijedio, posrali se po svima i aj mars kuc.

• Like
Reactions: Mrm
Inače, broj lajkova i dislajkova na videu sa nastupa Leta 3 je sa 100k više pregleda nego kad sam pogledao ranije gotovo identičan. Nije isključeno da HRT kupuje preglede.

Takođe, nije isključeno da imaju i botove za komentare, s obzirom na to da se odmah po objavi pojavila masa oduševljenih komentara.

Iskustvo kaže da su prvi komentari na čudne pesme sa ovih prostora uvek, ali uvek negativni. Za Konstraktu, koja je mnogo manje "čudna" i "offensive", prošle godine neposredno nakon pobede bio je, da ne preterujem, 1 pozitivan na 10 negativnih. Tek nakon dan-dan i po su počeli pozitivni komentari da preovladavaju.

Nije nemoguće da je HRT platio sve ovo, čuli negde da se to radi pa rekli aj i mi ćemo :ROFLMAO:
Po reakcijama koje sam ja videla, stranci su zbunjeni, ali za razliku od Konstrakte, jasno im je da bi tu mogla biti neka poruka.

Konstrakta je na prvu delovala bez poruke, kao joke entry na koji su lupali dislike...

Hana je skroz promašila nastup. Pesma je definitivno bila jedna od najboljih na ovogodišnjoj Dori, ali nastup je mess, a i ona je izgledala kao da je trema urnisala. U svakom slučaju, kod žirija je morala znatno više.

Mislim stvarno mi nije jasno sto su svi kao iznenadjeni sa njima, kao bice sok na ESC.. 😂
Mislim kakve su sve kreature bile, kakvi sve sumnjivi i neprijatni likovi, pa nije Let3 najgori definitivno. Toliko scena je bilo da ti zgade zivot i da pozelis da menjas kanal, pa se prezivelo i to.

Kao HR publika zainteresirana za Doru i eurosong? Lmao, pa de gledajte broj pregleda, nitko nije presao 50k osim Leta 3. Eto, to sve govori

Back