se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

FINAL:

1. Panetoz - "On My Way" 10/10
2.. Jon Henrik Fjällgren, Arc north feat. Adam Woods – "Where are you" 10/10
3. Maria Sur - "Never Give Up 9/10
4. Tone Sekelius – "Rhythm of My show" 3/10

SEMIFINAL:

1. Tennessee Tears - "Now I Know" 10+/10 ❤️❤️❤️❤️❤️
2. Theoz - "Mer av dig" 6/10
1. Elov and Beny – "Raggen GÅR" 4/10
2. Victor Crone – "Diamonds" 3/10

Melodifestivalen prop’o.
Najlošija ponuda pesama od svih skandinavskih zemalja.

Švedska propo si i razočarao si me, pa ne možeš mi moju lutkicu Wiktoriju izbacit, tuga

Slabo se potrudila jbg
Jel ti se dopalo Marko, Tennessee tears?
Meni su bili savršeni, tako dobar country duo za MF, a opet ona mala doza anthemic vibe-a za MF tako da se ne okupaju o pod kad su već došli tamo.. 😉
Vokali savršeno funkcionisali u duetu, i obe boje glasa su mi pre pre pre prelepe, stajling i izgled vrh.. Prelepi ljudi i on i ona, najlepši ove NF sezone ( ja bih oboje ako može 🤪🤪Hehehe)

Mislim da ne moram više ni da slušam ostale pesme, zaljubio sam se u TT na prvo slušanje. Da, MF je definitivno nepredvidiv, nadam se da će imati šansu za trijumf.

Ja sam ovo najviše i gledao sinoć, ali se nisam oglasio. Žao mi je zbog Wiktorije, a najprijatnije iznenađenje su mi Panetoz i Theoz za kojeg mi je žao što nije direkt till final, ali mislim da nema brige za njega u PF pošto je sinoć imao najkompletniji nastup.

Ja sam ovo najviše i gledao sinoć, ali se nisam oglasio. Žao mi je zbog Wiktorije, a najprijatnije iznenađenje su mi Panetoz i Theoz za kojeg mi je žao što nije direkt till final, ali mislim da nema brige za njega u PF pošto je sinoć imao najkompletniji nastup.
Vidim po rezultatima druge runde sa aplikacojom dečica za moj Panetoz samo tako... 🤩 Gooood kids! 😇🤩🤣

Pogledao sam kasnije u noci, drago mi je da je Maria pobedila pf, a TT su mi bili drugi favoriti, steta sto nisu DTF. Wiki jadna propo :(

Recite mi da Švedska neće poslati ovu malu Ukrajinku s cheesy together forever baladom bez ikakvog nastupa, šta je njima?

Nisam skontao da je ukrajinka iako sam video da su pricali na engleskom. Pesma je lepa bez obzira sto je malo basic, a svakako nema previse konkurencije u drugim pesmama (za sad)

Recite mi da Švedska neće poslati ovu malu Ukrajinku s cheesy together forever baladom bez ikakvog nastupa, šta je njima?
Podseća me na Tusse Chiza, čak se i bek vokali pojavljuju u isto vreme i na sličan način na sceni.. 😄
Kako gutaju Šveđani ove priče.. A balada baš za njihov ukus sklepana, obožavam.. 😍 Hihihi..

Back