se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Videćete Tennessee Tears cela i uživo će biti odlično, ko voli i komercijalne i ko voli manje komercijalno, solidan su kompromis..

A meni se valjda dopada više jer me podseća donekle na starije malo MF sezone, Maria Sur kao da slušam Sibel Redzep sa 2008 MF.. :) meni ona uopšte ne deluje bezazleno ni za samu ESC, to što kažete, ovakvu baladu sa "cheesy lyrics" i odličnim vokalom, mogu da "gutaju" i žiri i publika, realno..

Švedska propo, Melfest propo, Wiktoria propo, svi propo. Jedino mi ovi Tenessee Tears djeluje dobro, ali i to je sve slabo

Švedska propo, Melfest propo, Wiktoria propo, svi propo. Jedino mi ovi Tenessee Tears djeluje dobro, ali i to je sve slabo
Ma znaš šta, igraćemo mi ovde još na kraju Marko, ruku pod ruku pa sve u krug, na jednu stranu, pa na drugu, Country roads, take me home.. 🤠🤠🤠

Tennessee Tears - predivnost, znao sam da ću pasti na ovo, kantri obožavam. 10
Maria Sur - smara pomalo, refren vadi stvar, strofe su slabije, nadam se da ostatak pesme ima jači ritam. 7
Theoz - deluje mi samo ok, švedska varijanta bts-a recimo. 6
Panetoz - katastrofa 2
Uje Brandelius - još jedna katastrofa, zalutalo u svakom smislu 3
Eden - fino je ovo, baš prijatna boja glasa. 7
Wiktoria - razočarenje i za mene, a od nje sam najviše očekivao. Najslabiji pokušaj. 5

Slabašno i dalje, ali neka se iz svakog polufinala izdvoji po 1 do 2 pesme i puna kapa.

• Love
Reactions: Mrm
Jedino sto mi je bas privuklo paznju je Maria Sur.
Eventualno Panetoz, deluje mi zanimljiv refren.
Mozda bi mi se Uje dopao, ali kad cujem celu pesmu.

• Like
Reactions: Mrm
Last edited:
Ma je l' se to tresu kamere i na MF :o

Zasto im skoro sve pesme ove godine zvuce kao karaoke o.O

Uje Brandelius je odličan, ima poseban koncept kako se očekivalo i totalno odskače od MF zvuka... :)
@Pokahontas jel si video kako su mu doneli čaše iz kujne... 😆 Biće ovo odlično.. Marina Abramovič na aparatima..najbolje bi bilo da na kraju polupaju svo posuđe.. 😆
Švedska Konstrakta :ROFLMAO:

Tennessee tears! 👏🤠👌
Odlični vokali, uklopljeni super!

Znao sam da je vreme kada će Wiktoria biti NQ došlo, osetilo se to odmah u isečku... Bogami sada Maria Sur postaje već jako opasna..
Odlično za Panetoz i Tennessee tears.. :)

Saberi se osobo, trećinu pjesama nemamo, a ti pričaš o rezultatima žirija.

Back