RIVER
Ekspert
SloMo efekat.
SloMo efekat.
Nisu ni bili nastupi a neki ovde već imaju preferencijeNe želim da pobedi Zejna. Znači molim vas.
"Neki već imaju preferencije"Nisu ni bili nastupi a neki ovde već imaju preferencije![]()
Pa ako nastup bude top šta onda?Pa ono, nisam gluv?
pa uglavnom smo pričali na prazno u temi, svako fura svoju priču."Neki već imaju preferencije"
A mi na 284. strani ove teme.
Pa šta? I dalje će mi pesma biti mess.Pa ako nastup bude top šta onda?
Do one prve rekapitulacije na YT kanalu za prvo polufinale treba da uživamo u pesmama i tome što imamo ogroman izbor ove godine
Na foru da skupi najviše bodova od publike i žirija. Saberi se i uživaj u ESC sezoni i ne napadaj ljude.A na koju će to foru da pobedi čovek koji se naziva Luk Blek pa sve da spusti spejs-šatl na Košutnjak?
Jel je većina vas išla na kolektivnu lobotomiju?
Evo čitam redom i krstim se...
Tako nekima i Lukina pesma zvuči preiritantno.Čak i da stvarno bude SloMo efekta, ne. Preiritantno mi zvuči pesma.
No offense Petru, ali mi se čini da taj komentar nije bio mnogo dublji od prethodnih zilion ovdepa uglavnom smo pričali na prazno u temi, svako fura svoju priču.
Hmm, ni pesma Crnog Luke ti se ne dopada, ali bi za njega voleo da pobedi?Pa šta? I dalje će mi pesma biti mess.