Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pero, a ako oduva nastupom? :p

Šalim se, ovako na slepo, ako bih baš morao da biram, uvek bih pre izabrao Zejnu nego Moje 3 #2.

Čak i da stvarno bude SloMo efekta, ne. Preiritantno mi zvuči pesma.

Bukvalno Bane, ko je to?

Who Dis Pete Davidson GIF by Saturday Night Live

Pa ono, nisam gluv?
Pa ako nastup bude top šta onda?

Do one prve rekapitulacije na YT kanalu za prvo polufinale treba da uživamo u pesmama i tome što imamo ogroman izbor ove godine

"Neki već imaju preferencije"
A mi na 284. strani ove teme.
pa uglavnom smo pričali na prazno u temi, svako fura svoju priču.

baš me zanima kako će proći forumsko glasanje

Pa ako nastup bude top šta onda?

Do one prve rekapitulacije na YT kanalu za prvo polufinale treba da uživamo u pesmama i tome što imamo ogroman izbor ove godine
Pa šta? I dalje će mi pesma biti mess.

A na koju će to foru da pobedi čovek koji se naziva Luk Blek pa sve da spusti spejs-šatl na Košutnjak?

Jel je većina vas išla na kolektivnu lobotomiju?

Evo čitam redom i krstim se...
Na foru da skupi najviše bodova od publike i žirija. Saberi se i uživaj u ESC sezoni i ne napadaj ljude.

Sad pogledah na internetu, Bane je bio kum i stilista pokojnoj Kseniji Pajčin :rolleyes: Mislim, Ksenija je bila prelepa žena, ali što se tiče stila umela je pretera

Zejna odlično peva, nema sumnje, ali da li će moći pokretima da isprati ritam koji ova pesma nosi? Pored nastupa, to je suštinsko pitanje, jer mi je nezamislivo da uz stihove rumbabu, rumbabej i ovaj latino ritam na spidu stoji u mestu kako bi izvukla one zahtevne tonove. Svakako ceo njen paket je poprilično izazovan, videćemo na šta će ličiti.

Status
Not open for further replies.
Back