hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Kmečati se mora! Ma ubila me u pojam ona prva polovica pjesama dosadnih pa sam bio čangrizav

Meni se pjesma kao pjesma a ni nastup kao nastup nimalo ne dopadaju, ok razumijem da je sprdnja i parodija na trenutnu političku i ratnu situaciju oko Rusije i Ukrajine ali su mi degutantni i prosto mi je sve too much vezano za njih, na previše bizaran i vulgaran način pokušavaju da dočaraju svoj pogled na svijet oko njih, da su za nijansu suptilniji možda bih i mogao da progutam tu spiku ali ovako teško... :p
No, zaista se nema za čime žaliti jer je najmanje zlo od svih jučerašnjih zala izabrano, na čelu svih drugih izvođača je bukvalno pisalo ''non-qualifier'' tako da su po meni Let-ovci jedini koji mogu dokučiti finale a ako se ovaj trend biranja tankih pjesama od strane drugih zemalja i dalje nastavi, šanse će im biti sve veće.

lola-golubovic.gif

Šteta što su išli na političku notu, mogli su bez toga i podjednako bi uspeli. Ovako se nepotrebno pravi fama.

Čuš antiputinovci će glasati za njih, kao da Češka i Ukrajina (a možda i još neka država u međuvremenu) neće imati tu vrstu poruke :ROFLMAO:

Bukvalno, meni ovde najmanje zanimljiva politička poruka (što reče neko kao da je neki poduhvat isprozivati Putina/Rusiju usred UK u trenutnoj situaciji lol), ja sam oduševljen pesmom ovako muzički, i senzibilitetom nastupa :D

"Elmar (Azerbaijan)
FEBRUARY 12, 2023 AT 22:49
What in the world did I just witness right now? Lol. They are sending a pink Hitler to Eurovision and EBU is OK with that? :P"

🤣🤣🤣

Reakcija pojedinih iz Srbije mi je totalno embarrassing. Kao da su poslali Tompsona.

Totalno neuroticno. Cak i na onu glupu foru sa Molitvom. Poenta fore je bila da nam je jezik isti. Voditelji jesu operisani od humora ali fora nije bila zlonamerna. Cela reakcija je totalno unhinged i iskreno osećam blam kad je vidim

Lici na reakciju na one Konstraktine stolove

Back