se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Slusam rekapitulacije starih Melfesta (2020. pa unazad) i mogu da kazem da bi neki koji su ispali u AC ovde bili u najuzem krugu za pobedu.

Maria Sur je favorit samo jer je Ukrajinka

Pesma uopšte nije loša, naprosto nije ukus za Srbiju (većinski) i za ovaj deo Evrope, podseća me na stare šlager balade koje vole u Skandinaviji, samo prilagođene mlađima i izvodi ih mlađa osoba, ista je situacija bila sa Tusse Chiza.. Pa realno The Mamas 2020. godine isto nisu za Srbiju bile, od našeg televoting bi loše prošle, naprosto ima taj tip koji ovde ne prolazi, a ja volim te jednostavnije kompozicije, sa dobrom, upečatljivim vokalom/vokalima ako je u pitanju grupa umesto pojedinačnog izvođača..

Ne znam, ovde mi nema niceg slagerastog, kao ko Theoza npr

Voleo bih da je pevala nesto na foru Balerina od Malou Prytz iz 2020.

Ja od Loreen ne očekujem preterano iskreno, "Statements" je bilo nešto drugojačije, nije bilo ukalupljeno u MF i prošlo je kako je prošlo, da ti sada dolaziš posle pobede 2012. na MF sa G:Son kao autorom 2023. godine, to mi deluje desperate totalno..

Tako da se mogu i složiti sa ovim komentarom vezano za to:

"All esc winners of that era are coming back (Rybak, now Loreen), having never recovered from their esc path and “only” glory"

Nažalost...

Jojj meni je Statements uvek bila bolja od Euphorie, voleo bih i sad da se pojavi sa nečim dobrim. Nisam nešto zainteresovan za Melfest ove godine, svake godine im kvalitet sve više opada, ovo što sam do sad čuo ništa mi se nije naročito svidelo.

Ljudi, polako, kakvo navijanje, nenavijane, pošteni, nepošteni, na pola MF-a smo tek, stanite malo..

Poslusao tu Ukrajinku. Pa nije losa pesma, ali nekako previse obicna, ona vokalno prosecna. Tuzno sto je favorit samo zbog porekla.

Ja od Loreen ne očekujem preterano iskreno, "Statements" je bilo nešto drugojačije, nije bilo ukalupljeno u MF i prošlo je kako je prošlo, da ti sada dolaziš posle pobede 2012. na MF sa G:Son kao autorom 2023. godine, to mi deluje desperate totalno..

Tako da se mogu i složiti sa ovim komentarom vezano za to:

"All esc winners of that era are coming back (Rybak, now Loreen), having never recovered from their esc path and “only” glory"

Nažalost...
Johnny Logan…kad god je hteo na ESC on pobedio. I kao autor pesme i kao izvodjac…legenda 😀

• Haha
Reactions: Mrm
Meni se zapravo prilično sviđa ova Maria Sur. Sad sam pogledao nastup i celukupno je baš lep paket, u poređenju sa svim ostalim sa ovog izbora do sad i jeste najbolja, ne bih rekao da je njeno poreklo isključivo odgovorno za to što je favorizuju.

Dobra je Marijina pesma, mada je meni malo više generična. Nije mi nikako za švedskog predstavnika. A i nastup praktično ne postoji, stoji i peva, i to je to. Nisam nešto impresioniran, generalno.

Zaista ne razumem na šta aludiraš, ali ok, ako ti je jasno.

Back