Znaćemo u narednih par dana, možda već sutra.Jel zna iko šta se dešava sa publikom za PzE? Hoće li biti prijava kao za Beoviziju ili šta se dešava?
Obožavam što je ona zaštitno lice klinike za estetsku hirurgiju u koju verovatno i ide stvarno da se bocka.
Pevanje na stranom jeziku nije CAHaha i ja sam to pomislio, koliko mi je smiješno što neko na EVROVIZIJI priča o CA, druže ljudi predstavljaju svoje zemlje pjevajući na jeziku neke druge zemlje i zarađuju od toga, šta reći više. Estonka pjeva na italijanskom, ove godine Estonac pjeva kantri pjesmu i još gomila primjera. Nije Anđa rekla E ORIGAMI JE SRPSKI pa da kažemo da prisvaja nešto.
Black face svuda ima, Holađani mislim da i dan danas imaju emisije gdje ljudi boje lice u sprdnji (ako se ne varam), TLZP po svijetu isto blekfejs svuda. Niko to ne radi kod nas jer su rasisti, nego ne znaju da nije u redu, ali stvarno treba podizati svijest da to ne valja.
Srbija je po nekom istraživanju najmanje rasistički nastrojena zemlja u Evropi, tako da... Još samo kad bismo se bolje ponašali prema Romima i komšijama, gde bi nam kraj bio.![]()
Pevanje na stranom jeziku nije CA
Blackface nije CA niti je ok
Ja u prvi mah pomislio Goca Tržan
Istina.Mislim da je veliki problem kod nas neinformisanost, mnogi ne gledaju na blackface kao nešto pogrešno niti znaju priču iza toga i onda TLZP u kojoj su svi pevači bukvalno uradili blackface, treba se na neki način podići svest o tome i pričati, a da ima ljudi i koji su svesni rasizma i ne smeta im, šale se na osnovu rasizma i generalno jesu rasisti ima. Još se sećam nekog videa u kom neka neka žena u liftu kod nas psihički maltretira neku devojku crne kože, zgrozio sam se.
Mislim da je Bojana na kraju emisije odala delic koreografijeSara i Bojana Vunturiševć bile u emisiji "Prvi red" na K1 tv
A koje je onda pravilo sa pratecim, posto je pesma bas puna istih, a kontam da 4 igraca nevce bas moci to da pokriju?Znači na sceni su Sara i 4 napucana tipa ...
...prave magiju za tv publiku.
Bitno je što reče da su posevećeni tome u svakom detalju na sceni od koreografije do rasvete.
pa na escu je doneta odluka da neki prateći vokali mogu biti nasnimljeni..... pa to onda važi i za kod nas.... nema druge.A koje je onda pravilo sa pratecim, posto je pesma bas puna istih, a kontam da 4 igraca nevce bas moci to da pokriju?