Šta misliš, šta sam mu rekao..Inace nas ubise poenima
Jao bre šta vam je, napisao sam čisto reakciju, bilo mi zanimljivo.. Ništa spec..Ne znam šta bih od sebe ako se Jermenija nešto naljuti na nas. Evo sna nemam.
I to iste godine kad ih napali Azeri svi živi eurofenovi hajpovali Efendi, a ona ratna huškašica na Insta podržala rat. Umirem.Oni jadni i ratovase i opet ne pobedise.
Kad su na JESC pobijedili, ja se čuo sa drugaricom Jermenkom, kaže ona, ma to su nam dali kao utješnu nagradu za rat u kojem nam nisu pomogliOni jadni i ratovase i opet ne pobedise.
ništa ne ujedinjuje većinu Evrope kao Putin i majka RusijaI to iste godine kad ih napali Azeri svi živi eurofenovi hajpovali Efendi, a ona ratna huškašica na Insta podržala rat. Umirem.
Nije mu se svidelo, ništa mu se nije dopalo zapravo, Luke Black je bio jedini "ok"..Šta je rekao za Tićonija
Qami Qami bi bio konkurent i za pravu Evroviziju, stvarno nije uporedivo sa Stefanijom koja je bila niko i ništa pre 24. februara i koja nije ni trebala da bude na tom mestu da nisu diskvalifikovali Alinu Paš kao Maruv onomad.Kad su na JESC pobijedili, ja se čuo sa drugaricom Jermenkom, kaže ona, ma to su nam dali kao utješnu nagradu za rat u kojem nam nisu pomogli![]()