What did she say about their vocals?!“This song is about grandma being a psychopath”
“Mama idem u rat” - “Mamma you’re a moron is now what he’s singing”
“Gloryfying war”
View attachment 3964
ISKLJUČITE JE
Ma shvaćaju sve ajde, nemaju 5 godina, nego im se ne sviđa pjesma pa tupe po svome... Rambo Amadeus, Let 3, Konstrakta, sve je to isto, čista satira i ismijavanje, jasno je da ne pričamo o kvaliteti pjesme, nego baš o tome što si i ti sad napisaoMislim da ste potpuno pogrešno protumačili to kao Let 3 = Konstrakta.
Nitko ne kaže da su isti u muzičkom smislu, ni blizu. Čak ni pojavom.
Ono u čemu se može povući paralela je u tom nekom wtf efektu koji i jedni i drugi izazivaju te potencijalom za viralnost. Pa pola Europe i dvije trećine foruma i Srbije se na početku grozilo nad “ženom koja pere ruke u lavoru”.
Sličnost je dakle u tom impactu koji je imala Konstrakta, a koji mogu imati i Let 3. Ne znam što vam to toliko smeta, nitko time ne umanjuje ono što je Konstrakta postigla.
gde ste bili kad sam bio niko?Hocu da mi se upise da sam navijao za Let 3 i kad to nije bilo kul!
Ljudi koji preozbiljno shvataju Let 3 su tip ljudi kojima je Ivan Ivanović vrhunac humoraMa shvaćaju sve ajde, nemaju 5 godina, nego im se ne sviđa pjesma pa tupe po svome... Rambo Amadeus, Let 3, Konstrakta, sve je to isto, čista satira i ismijavanje, jasno je da ne pričamo o kvaliteti pjesme, nego baš o tome što si i ti sad napisao
Da tebi, i to je skroz okej, s druge strane nekome može bit genijalno... ali poanta je da i jedan i drugi ismijavaju društvenu situaciju i to je usporedba, a ne čija je pjesma bolja, mislim da će se većina složit da tu prednost definitivno ima KonstraktaWtf efekat kod ovih je sranjiste, cirkus koji nema smisla…cisto podjebavanje…a wtf kod Konstrakte je bio na pocetku, ali kada su otkrili ceo smisao, njenu prefinjenu eleganciju,cvrst karakter i kulturu pre svega u svemu tome, kao i dubinu same price, onda je izaslo u wow efekat…
Ma Konstrakta nije joke entry LOL Prošle godine je bilo svađa tog tipa među stranim fanovima, jedna strana je pričala da je joke entry, a druga pričala o onim slojevima pesme. Kakvi crni slojevi ovde? Poruka je direktna i na izvol'te, pa kome se sviđa.Wtf efekat kod ovih je sranjiste, cirkus koji nema smisla…cisto podjebavanje…a wtf kod Konstrakte je bio na pocetku, ali kada su otkrili ceo smisao, njenu prefinjenu eleganciju,cvrst karakter i kulturu pre svega u svemu tome, kao i dubinu same price, onda je izaslo u wow efekat…
DushaMislim da ste potpuno pogrešno protumačili to kao Let 3 = Konstrakta.
Nitko ne kaže da su isti u muzičkom smislu, ni blizu. Čak ni pojavom.
Ono u čemu se može povući paralela je u tom nekom wtf efektu koji i jedni i drugi izazivaju te potencijalom za viralnost. Pa pola Europe i dvije trećine foruma i Srbije se na početku grozilo nad “ženom koja pere ruke u lavoru”.
Sličnost je dakle u tom impactu koji je imala Konstrakta, a koji mogu imati i Let 3. Ne znam što vam to toliko smeta, nitko time ne umanjuje ono što je Konstrakta postigla.
RTS vraća 12 poena HRT-u, živelo bratstvo i jedinstvo naših naroda i narodnosti.Prilog o Letu 3 u Oko magazinu na RTS-u. Nmg.![]()