hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Mislim da ste potpuno pogrešno protumačili to kao Let 3 = Konstrakta.
Nitko ne kaže da su isti u muzičkom smislu, ni blizu. Čak ni pojavom.
Ono u čemu se može povući paralela je u tom nekom wtf efektu koji i jedni i drugi izazivaju te potencijalom za viralnost. Pa pola Europe i dvije trećine foruma i Srbije se na početku grozilo nad “ženom koja pere ruke u lavoru”.
Sličnost je dakle u tom impactu koji je imala Konstrakta, a koji mogu imati i Let 3. Ne znam što vam to toliko smeta, nitko time ne umanjuje ono što je Konstrakta postigla.
Ma shvaćaju sve ajde, nemaju 5 godina, nego im se ne sviđa pjesma pa tupe po svome... Rambo Amadeus, Let 3, Konstrakta, sve je to isto, čista satira i ismijavanje, jasno je da ne pričamo o kvaliteti pjesme, nego baš o tome što si i ti sad napisao

Wtf efekat kod ovih je sranjiste, cirkus koji nema smisla…cisto podjebavanje…a wtf kod Konstrakte je bio na pocetku, ali kada su otkrili ceo smisao, njenu prefinjenu eleganciju,cvrst karakter i kulturu pre svega u svemu tome, kao i dubinu same price, onda je izaslo u wow efekat…

Hocu da mi se upise da sam navijao za Let 3 i kad to nije bilo kul!
gde ste bili kad sam bio niko?

Ma shvaćaju sve ajde, nemaju 5 godina, nego im se ne sviđa pjesma pa tupe po svome... Rambo Amadeus, Let 3, Konstrakta, sve je to isto, čista satira i ismijavanje, jasno je da ne pričamo o kvaliteti pjesme, nego baš o tome što si i ti sad napisao
Ljudi koji preozbiljno shvataju Let 3 su tip ljudi kojima je Ivan Ivanović vrhunac humora

Wtf efekat kod ovih je sranjiste, cirkus koji nema smisla…cisto podjebavanje…a wtf kod Konstrakte je bio na pocetku, ali kada su otkrili ceo smisao, njenu prefinjenu eleganciju,cvrst karakter i kulturu pre svega u svemu tome, kao i dubinu same price, onda je izaslo u wow efekat…
Da tebi, i to je skroz okej, s druge strane nekome može bit genijalno... ali poanta je da i jedan i drugi ismijavaju društvenu situaciju i to je usporedba, a ne čija je pjesma bolja, mislim da će se većina složit da tu prednost definitivno ima Konstrakta

Ma Konstrakta nije joke entry LOL Prošle godine je bilo svađa tog tipa među stranim fanovima, jedna strana je pričala da je joke entry, a druga pričala o onim slojevima pesme. Kakvi crni slojevi ovde? Poruka je direktna i na izvol'te, pa kome se sviđa.

Nemanja mnogo mračiš...

Popij svetlo
Drunk The Champions GIF

Mislim da ste potpuno pogrešno protumačili to kao Let 3 = Konstrakta.
Nitko ne kaže da su isti u muzičkom smislu, ni blizu. Čak ni pojavom.
Ono u čemu se može povući paralela je u tom nekom wtf efektu koji i jedni i drugi izazivaju te potencijalom za viralnost. Pa pola Europe i dvije trećine foruma i Srbije se na početku grozilo nad “ženom koja pere ruke u lavoru”.
Sličnost je dakle u tom impactu koji je imala Konstrakta, a koji mogu imati i Let 3. Ne znam što vam to toliko smeta, nitko time ne umanjuje ono što je Konstrakta postigla.
Dusha

Stvar je u tome da se prica o njima. Da nisu neprimetni kao Mia Dimsic. Tako da defintivno ostavljaju trag.

Back