ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Meni je taj rezultat Poljske 2016. na tvt i dalje misterija. Mislim, ok mi skroz bila ta pesma, štaviše, smorio sam se zbog izuzetno slabe prođe kod žirija. Ali 3. na televotingu, wtf? :D

Ma jedino ako se pojavi neki veći cirkus od njih nece biti ali tesko. Uvek ovako neka pesma bude TOP 5 na televotingu.

Meni je taj rezultat Poljske 2016. na tvt i dalje misterija. Mislim, ok mi skroz bila ta pesma, štaviše, smorio sam se zbog izuzetno slabe prođe kod žirija. Ali 3. na televotingu, wtf? :D
Interpretacija je bila VRHUNSKA...
Ja nisam planirao da glasam za Poljsku tada, ali me je nakon polufinala baš kupila sama interpretacija tako da sam je glasao u finalu..ima nešto posebno u izvedi, prenosi emociju posebnu, ima vrlo specifičnu boju,. meni je misterija za žiri tu baš, da su toliko spustili nisko, to im je velika greška...

Nismo mi zemlja koja je uvek blistala na televotingu, sta vise bilo je dosta slucajeva kada nas je televoting uveo u probleme…naravno ne kao ziri, ali bilo je slucajeva…

Plus sto BBC nije štenara pa ce produkcija ESC biti vrhunska.

Zamislite level ciklusa koji ce Let 3 imati na sceni. Ima sve da prsti.

Bice jedan od onih iconic ESC nastupa. Trans nacisti!

Oni pobedjuje na televotingu onda ako ne pobedi Kija Kockar opet naravno.

Ili ako se nesto treće ne pojavi.

Slazem se ali njima je ESC toliko nebitan da mi je tesko da zamislim da pobede.

Mislite li da bi se Bosna vratila da Hrvatska pobedi?
Mislim da ne... U BiH je malo veći problem u funkcionisanju same države.. na nivou BiH... nažalost..

Back