Pa ne, pričam o isečku.Izašla cela pesma??
Upravo, Loreen je doslovno i skroz zasluženo razbila jednom i kapa dole za to ali ovo oduševljenje sa Tattoo (bar u ovom 1 minutu, čist prosek) je malo više usiljeno nego što je realno. Razumem da je favorit zbog imena i na kladionicama pa i ovde medju fanovima, takodje zbog slabijeg Melodija ove godine ali ovaj minut sem tog vizuelnog (koji takodje nije nikava neka magija niti neki nevidjeni spektakl), čak po scenskim pokretima reinkarnacija Euforije, ne nudi ništa bolje od njena 3 prethodna pokušaja od kojih mi je u prva 2 tj. 2011 i 2012 bila apsolutni favorit. Ako su preostala 2 minuta kao ovaj prvi, teško da će osvojiti ESC još jednom bez obzira i na reputaciju i na kladionice. Čekam celu pesmu pa možda mi utisak bude mnogo bolji, za sad, mlako.Pesma prosek, ali nastup i interpretacija dodaju dinar na pesmu.
Meni ovaj isečak sa probe Loreen ne deluje kao voting magnet, za MF.. Ali nema jačih imena...
Da ova 4. grupa ima malo jačih muških izvođača mlađih, ja mislim da ona ne bi ni pobedila grupu..
Da moja baba ima kolica bila bi bicikl.Meni tako deluje, i to sam kazao, da ima jačih muških mlađih imena ne bi dobila grupu, tako meni izgleda..
Čist primer kad je Kesi Donovan otpevala Tonight Again na Australia Decides 2019. ODUVALA me, a Gaj Sebastijan me nije dotakao bukvalno.može jedna osoba da otpjeva pjesmu i da te ne dotakne, a onda neko drugi istu tu pjesmu otpjeva i naježi te i podigne pjesmu na viši nivo.