Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Glasovi članova OGAE-a će odlučiti kome ove godine odlazi OGAE nagrada i ko ide na OGAE Secong Chance 2023. A sutra uveče pratite priredbu objave finalista po mišljenju članova foruma - glasajte i dalje i odvedite vaše favorite u finale!

Glasovi članova OGAE-a će odlučiti kome ove godine odlazi OGAE nagrada i ko ide na OGAE Secong Chance 2023. A sutra uveče pratite priredbu objave finalista po mišljenju članova foruma - glasajte i dalje i odvedite vaše favorite u finale!
sutrašnja priredba:sick::
No Money Animation GIF by Mashed

Pokahontas priredba👌:
Make It Rain Money GIF by SpongeBob SquarePants

Last edited:
Pa prošle godine 3. i delimično 1. grupa odučili pobednika televoutinga.
Konstrakta sigurno nije bila dotakla ni 2. ni 4., barem ne dok nije zapravo pobedila pa postala legenda.
Pa baš su tinejdžeri sa tik toka (4. grupa) pogurali Konstraktu, prvo je tamo postala viralna posle 1. polufinala... pa se posle izgradio hajp do finala...

Djevojka iz Australije, inače i kompozitorka i producentkinja (zamalo koautorka jedne pjesme na Beo 2020 💔) preslušala PzE i ishvalila na maks, kaže mnogo bolje i modernije od prošle godine. Pohvalila Ivonu i Stefana najviše, kaže Filip donosi svježi zvuk, Luka prerizičan a Zejna djeluje kao najbolji izbor iako misli da ne bi bila u top 10 ukupno, kod publike vjrv da ali između 11. i 15. kao i HCN na kraju.

Interesantno, brat od ujaka poslušao, recap samo doduše, ali isto je rekao da mu se Ivona najviše svidjela

Hajde da pitam ovo ovde jer mi je komentar izgubljen u moru objava u glavnoj temi u kojoj se trenutno dešava izbor San Marina.

Dakle…

Sad sam nešto prolazio kroz rangliste koje sam pravio tokom godina i shvatio da imam čak šest država koje mi nikad nisu bile u top 10 otkad pratim takmičenje/ sastavljam sebi top 10 liste:

Azerbejdžan
Belorusija
Finska
Jermenija
Makedonija
Moldavija
(Tehnički i Rumunija, jer mi je bila u top 10 samo 2020. kada je takmičenje otkazano)

Kako stvari stoje, Finska će mi se po prvi put naći u top 10 ove godine 😍

Koje su vama države koje vam nikad nisu bile u top 10?

Računajte da će PZE biti i dominantna tema na Tviteru, a to uopšte nije zanemarljiva platforma, naprotiv... koga tviterasi proglase za favorita na konju je.

I Neguj mo 😅
Nešto mi se čini da će podržati Zejnu i praviti mimove uz Rumba bum bum bum

Status
Not open for further replies.
Back