Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Sto se Angeline tice, sad ozbiljno, nadam se da je stvarno pokidala i da ce to rehabilitovati onu proslu godinu i dati joj boost u karijeri kakav zasluzuje. Talentovana je, originalna, moderna, donosi cist pop zvuk i deluje kao super osoba koja zaslužuje sve najbolje u životu i karijeri.

Za ESC ova pesma nije ali sto se mene tice neka bude druga na PZE i neka opsti utisak bude da je oduvala i da nema vise reputaciju Anastasije Ra

Ja msm da RTS zeli Luku a ako su izvestaji tacni da je nastup dobar onda je to to, ali videcemo.
Mislim da bi on bio jedan od skandaloznijih nasih predstavnika u smislu prihvatanja, bilo bi mnogo vise ljuvanja nego inace, evo vec su krenule price o satanizmu. Ali spreman sam za to, uvek je bolje privuci paznju na sve nacine nego biti neprimetan kao 2017.

Ja ću biti miran ako ode Luka jer mi se pesma ne sviđa i samim tim me neće nešto naročito tangirati šta se priča, piše, kako će proći. Nešto kao 2013, 2017, 2018. 😌

• Like
Reactions: Mrm
Mislim da bi on bio jedan od skandaloznijih nasih predstavnika u smislu prihvatanja, bilo bi mnogo vise ljuvanja nego inace, evo vec su krenule price o satanizmu. Ali spreman sam za to, uvek je bolje privuci paznju na sve nacine nego biti neprimetan kao 2017.
Pa to svakako ali koga briga.

Mislim da malo preuveličavaš, neće biti ništa mega-strašno. Ako baš bude bilo gusto nek mu srede neku posetu partijarhu Porfiriju, on voli muziku, pa onda nek objave par slika odatle i smiriće se sve.

Plus sto sam ubeđen da bi Luku doveli u kontekst ovoga sto se sada desava oko Kosova, kao evo sta nam Vucic namece, pe*ere i satanizam, to je propast, stici ce nas kletva cara Lazara, nametnuli su nam Brnabicku, gej lobi, kme kme...

Jos ako bi on dobro stajao na kladionicama taj narativ bi se jos vise pojavao lol

Ali neka, neka misle da vlada gej lobi, neka kmece i neka se plase, zabole me.

Status
Not open for further replies.
Back