Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Bila je reklama na bilbordima za Beoviziju 2019, ali mislim samo na onim digitalnim u centru grada, sa voditeljima na njima, dok su sada takmičari u prvom planu :)

Čini mi se da je tada pisao za NYT o Evroviziji i gurao se uz wiwi ekipu, a klip gde reaguju na kvalifikacije je presmešan kad on zgranuto cikne.

Što se tiče nacionalnog izbora, sačekaću uživo prenos (jer je u uživo prenosu ipak još 1000 kockica koje bi trebalo da se poklope), ali mi sve deluje kao da možemo da kažemo da se po tom pitanju RTS opametio. Sada svi oni ispadi tipa 2010, 11, 13, 15, 18. deluju kao smejurija u poređenju s ovim. Na ESC-u će im biti dovoljno da malo više slobode daju predstavnicima, neka ljudi biraju svoje timove, neka bar predlažu RTS-u saradnike, itd. Ne smeju da budu ekskluzivni više, ako žele talentovane ljude koji mogu nešto da naprave na Evroviziji. Da, mogu da rade šta hoće jer to jeste njihovo pravo, ali trebalo bi da se sete da je to pravo koje mi iz naših džepova plaćamo i ako narod, a pogotovo fanovi, hoće nešto od RTS-a, oni kao javni servis to moraju i da ispune. Ne zove se slučajno "servis", u službi građana.

Jelena Pajić na PZE sceni

8o1wyzA.jpg

Julija

View attachment JulijaMusicPZE.mp4

U Jutarnjem programu predstavila se Bojana Mašković. Na nastupu će biti plesa, dobre atmosfere, biće 6 ljudi na sceni, uključujući instrumentaliste i plesače. Kako je rekla, stajling će biti fantastičan i nada se dobrom performansu, a za sve dalje je odgovorna publika.​

Ec93lZc.png

opHdkK8.png

Ovog jutra gostovao je i Dejan Gladović, glavni vokal benda Euterpa. Dok publika zna da su njihovi nastupi energični, za nastup na Pesmi za Evroviziju spremaju skroz suprotno, nešto drugačije, ali interesantno, što predstavlja veliki izazov za njih.​

g443oSP.png

RFpsKru.png

Deluje mi kao da će biti bez publike.
I meni se čini. Vjerovatno se neće cimati da puštaju veliki broj ljudi u studio i da kontrolišu testove/potvrde i gledaju ko nosi masku, ko ne. Čak ne znam ni kako će 18+ izvođača i ljudi sjediti u zelenoj sobi, i to je malo rizično. Mada, možda bude kao na ESC, učesnici ispred scene

Pa biće u studiju 200 ak ljudi, koga god.
Potpuno prazno biti neće, neka simbolika od gledališta i nasnimljeni aplauzi pride.
Više će ih biti u green room-u

Ma kakvih 200 ljudi u studiju... toliko nije bilo ni pre dve godine kada je bila manja scena i više publike, sa sve tehničarima, Bebi Dol i plesačicama :) A i izvođači sigurno neće sedeti ispred scene, nema tu mesta.

Ja zbilja ne znam koliki je studio, oni pričaju kako je to veliki prostor ...
Sve će to kadrovi doderati i ispeglati, izgledaće kao da ih ima i to još koliko :ROFLMAO: ...
Dovoljno je da bude i 80 ak realno.
A na kraju to je za sve nas koji pratimo prenos pored TV-a gotovo i nebitno. Gromki aplauzi će se čuti :)

Ja zbilja ne znam koliki je studio, oni pričaju kako je to veliki prostor ...
Sve će to kadrovi doderati i ispeglati, izgledaće kao da ih ima i to još koliko :ROFLMAO: ...
Dovoljno je da bude i 80 ak realno.
A na kraju to je za sve nas koji pratimo prenos pored TV-a gotovo i nebitno. Gromki aplauzi će se čuti :)
Nema publike, uopste. Studio je mali, jedva se snimi i ovo.

Za sada tribine za publiku nisu montirane, trebalo bi da je bude, prema rečima zaposlenih u RTS-u, ali još čekamo informacije o tome, da li će je biti i koliki kapacitet.

Status
Not open for further replies.
Back