Petar
Ekspert
Ona 'ladno prati Sava Manojlovića, N1, Žaklinu, Đilasa, celu opoziciju. MA OBOŽAVAM!!!Olivera pocela da zapracuje nase esc fanove na tviteru haha
Ona 'ladno prati Sava Manojlovića, N1, Žaklinu, Đilasa, celu opoziciju. MA OBOŽAVAM!!!Olivera pocela da zapracuje nase esc fanove na tviteru haha
Nisi normalanZnači SNSara Jo je ugrožena? Raduj se @serbia :)
Bas je slatka
Slazem se. Ja prvi koji nisam za nju nesto, pa sam fazonu Polako, devojka ima potencijala.Sve dok se ne pojavi neka staramajka, ja ću biti zadovoljan Zorjinim nastupom. Mislim da ste previše strogi prema njoj iz razloga koji su poznati samo vama samima. Da ne kažem, preterujete malo.
Jeste da nije objavila sliku sa trojicom muškaraca, nego sa tri žene, ali ono, o'ladite malo.
pa imaš jako pogrešan osećajImam neki osecaj da ce flopnuti sa nastupom![]()
A ti imas neke ekskluzivne informacije pa ovako samouvereno pricas? Oladi malo, rekao sam svoje misljenje i ono sto mislim da ce se desiti, mnogo smaras i postajes dosadanpa imaš jako pogrešan osećaj
Upravo ti i vas par sa foruma ste proglasili Saru za pobednika ...ide ta mantra svaki dan što direktno što između redova . postalo je ne samoA ti imas neke ekskluzivne informacije pa ovako samouvereno pricas? Oladi malo, rekao sam svoje misljenje i ono sto mislim da ce se desiti, mnogo smaras i postajes dosadan
Sok na licima wiwika necu zaboraviti. Svi nas otpisali. I kladionice i fanovi i novinari.A da, meni je ta godina izbrisana iz mozga.
AuuuPrimetio sam na dosta mesta, lepo sto reklamiraju![]()