Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Sve dok se ne pojavi neka staramajka, ja ću biti zadovoljan Zorjinim nastupom. Mislim da ste previše strogi prema njoj iz razloga koji su poznati samo vama samima. Da ne kažem, preterujete malo.

Jeste da nije objavila sliku sa trojicom muškaraca, nego sa tri žene, ali ono, o'ladite malo.
Slazem se. Ja prvi koji nisam za nju nesto, pa sam fazonu Polako, devojka ima potencijala.

Za mene je Sara Jo jedini favorit i iskreno se nadam da će lepo to skockati sa Slovencima. Nju i želim u Italiji.

Sa druge strane mislim da Angellina ima najviše prostora da iznenadi nastupom, ili pak ozbiljno flopne. Ja je nisam viđao u ovakvim varijantama, ne znam kako će se ponašati na sceni + trema i igranje. Krivo mi je što se nije odlučila da već sada u pf peva tu dužu verziju, jer realno tad i treba da se raspuca.

Ne znam šta se očekuje od Zorje u smislu nastupa, ali ako ne ode na neku patetiku kao što @Petar kaže, onda mi je jedan sveden, lepo osvetljen i iskadriran nastup sasvim ok, uz naravno dobar vokal.

Imaće Zorja sigurno dobar nastup, ne verujem da će otići u patetiku vizuelno kao što je na momente otišla sa tekstom pesme. Angellina je tu najveća enigma šta će biti na sceni jer do sada nije ništa specijalno pokazala. Imala je nastupe u emisiji Studio i tu je uglavnom ležala zavaljena u fotelji 😀

A ti imas neke ekskluzivne informacije pa ovako samouvereno pricas? Oladi malo, rekao sam svoje misljenje i ono sto mislim da ce se desiti, mnogo smaras i postajes dosadan
Upravo ti i vas par sa foruma ste proglasili Saru za pobednika ...ide ta mantra svaki dan što direktno što između redova . postalo je ne samo :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: nego i naivno i banalno tako razmišljanje.
Uz to se svi drugi učesnici nipoaštavaju na razne načine ,proglašavaju marginalnim itd itd... čak iako se zna da su neki potpuno ravnopravni takmaci i da nije niko ispred niti po jednom realnom osnovu.
A pošto ti prednjačiš po tome možemo te zvati cajka na steroidima zvana Sarasmorana :ROFLMAO:

što bi rekla Viktoria Nuland fak EU... fak RTS kanal .... kad svi znamo da Lukas ima daleko najviše pregleda.... i to se sve broji a ne ovo što daju samo pregled na RTS-ovom kanalu ..u svakom slučaju realnije je čak i sabrati sve ono što je na spotu + RTS audio snimak.

Last edited:
👉 Pesma za Evroviziju 22: YouTube lista gledanosti – 22. februar

Igor Simić je dosta odskočio u odnosu na juče, što se tiče broje pregleda, i sada je na 6. mestu. LIFT napredovao za dva mesta i sada je 11.

JMrIx0y.png

Status
Not open for further replies.
Back