Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Zar ne bi trebalo sutra da bude poslednja lista pregleda? Inace mislim da ce rezultati liste biti uglavnom u potpunom neskladu sa rezultatima uzivo, barem sto se tice ovih fejk pregleda.
Ne, poslednjih dana sam objavljivao listu svaki drugi dan, pa večeras završavamo. Ionako se ništa bitno nije promenilo ovih dana. Sutra uveče je akcenat na proglašenju rezultata forumskog glasanja.

Tićoni je spreman za nastup!

79746314-6b07-4562-af1f-8f79ad760b1e_text.gif

Ne, poslednjih dana sam objavljivao listu svaki drugi dan, pa večeras završavamo. Ionako se ništa bitno nije promenilo ovih dana. Sutra uveče je akcenat na proglašenju rezultata forumskog glasanja.
Nisam informisan baš oko toga,koji je razlog što nema publike,kada sada korona nije toliko aktuelna dok nije bilo korone cak i u studiu rts je bilo uvek publike sve do 2020.godine,zasto ove godine jos uvek nema???

Nisam informisan baš oko toga,koji je razlog što nema publike,kada sada korona nije toliko aktuelna dok nije bilo korone cak i u studiu rts je bilo uvek publike sve do 2020.godine,zasto ove godine jos uvek nema???
Biće nešto malo publike, možda 15-ak ljudi. Nema mesta za više jer je scena velika, kao i prošle godine.

Pretpostavljam da je scena tako velika da kad se smesti tehnika, ozvučenje, kamere i tako to ostaje malo ili nimalo mesta za gledaoce. Ne znam doduše kakvi su gabariti studija na Košutnjaku.

Eto, Miloš napisa pre mene, znači biće 15 ljudi, ajde nije toliko mrtvo baš.

Pretpostavljam da je scena tako velika da kad se smesti tehnika, ozvučenje, kamere i tako to ostaje malo ili nimalo mesta za gledaoce. Ne znam doduše kakvi su gabariti studija na Košutnjaku.

Eto, Miloš napisa pre mene, znači biće 15 ljudi, ajde nije toliko mrtvo baš.
Glupost..
Zar nije bolje da je u Sava centru bilo,napunili bi sigurno kao nekada,jer je sada opet takmičenje popularnije,čak sam uveren da je pobedila Konstrakta na evrovziji da smo ove godine komotno mogli organizovati i u areni da bi većina hale ili cela bila puna,još kad bi skratili da bude jedno veče samo ali najbolje pesme izabrane tipa 10 do 15 i vrh..

Status
Not open for further replies.
Back