Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Bez sve sale Zmaher je u svoje vreme imao potencijal da napravi solidnu karijeru. Pobedio na Slavjanskom bazaru, sto nije mala stvar, bio rezimska pevaljka 90ih . Tacno da smo 90ih ucestvovali na esc, on bi nas sigurno predstavljao. Zmaher je bio ono sto je Blanka sad u Poljskoj :ROFLMAO:
Zorica Marković ga je spomenula u nekoj emisiji da je obradio neku njenu pesmu, naravno da sam morao to da iščačkam :giggle: - 1995 je snimila pesmu Ruzmarin - ceo album su joj inače producirali Saša Lokner i Laza Ristovski.

Par godina kasnije Ruzmarin je snimio Filip Žmaher (iz ovog videa se može videti da je aranžirao Željko Joksimović).

I koje su ti onda šanse da postaneš zvezda kad kradeš Zoricu Marković? :cool:

Pa pustite ljude da slušaju šta vole, svakako neće Princ pobediti. Neka bude u top 5-6 u finalu. :)

Mi drugi festival nemamo, pa neka su i Princ i Žmaher u line up-u. Možda obraduju nekoga. Samo nek se drže dalje od prvog mesta i sve kul.

Dosta pjesama sa PzE slušam ali iskreno neću se razočarati večeras šta god da se desi, Shy mi je među najboljima, ali ako bude smor i ispadne, šta sad, jedino ako neko baš pokida i ne prođe, tad bi bilo bzvz.

Idem da dopunim kredit na 🇷🇸 broju da mogu da šibnem koju poruku za ljude koji ostave najbolji utisak večeras.

Status
Not open for further replies.
Back