Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Nastavljaju se gostovanja učesnika u raznim emisijama. Upravo su Marija Mikić, Naiva i Ivona bile u "Među nama" na Novoj S.
Mariji se dopada italijanska pesma, a i Špankinja.
Naiva kaže da su joj malo pre ukinuli spot za "Skidam" sa YouTube-a, ali još ne zna zašto, pa nada se da će se rešiti. Njoj je hrvatska predstavnica slatka.

DlawHdw.jpg

aC32xb8.jpg

VbJUl2u.jpg

K65c5QX.jpg

A Ivona je bila danas i u "150 minuta" na Prvoj.

psVskE9.jpg

A jel ste vi sigurni da će RTS moći uopšte da se takmiči u Torinu ako se ne uvedu sankcije Rusiji od strane Srbije? Da li će biti dozvoljeno to?

Kakve veze imaju sankcije zapada prema Rusiji sa učešćem RTS-a (Srbije) na Evroviziji? Po svoji prilici ni ruskim emiterima neće se ništa zabraniti, pa je besmisleno da se brani onima koji nemaju nikakve veze sa tom političkom krizom.

Ne znam, pitam, jer vidim vlada se ovde nije još izjasnila šta i kako, a RTS je režismska stanica, i to svi znaju..

A to da Ruskim televizijama ne bude zabranjeno, to nema šanse.. Pa odustaće barem 15 zemalja od takmičenja ako Rusija bude išla..

Neću dalje ovde, prestajem, samo sam pitao zbog nacionalnog takmičenja ovde..

Baš i nije RTS režimski, više je to uvreženo mišljenje nego što je zaista tako. Da je idealno nije, ali RTS se finansira iz svojih prihoda i takse koju plaćaju građani, a ne od novca političkih partija. A i da je tako, opet je to daleko od neke odgovornoti koja bi dovela do zabrane. Bukvalno bi mogli svima po Evropi onda da zabrane učešće, jer retko da ima izrazito nezavisnih javnih servisa.

Pa da, ali ti javni servisi su u državama koje će uvesti Rusiji sankcije..
Nema veze, kako god..

RTS nije država, niti ikome uvode sankcije. Nekako je besmisleno o tome polemisati. Zašto bi iko nagrabusio ako ne uvede sankciji Rusiji na zahtev pojedinih zemalja? Taj potez nije nužan da bi se zauzeo neki stav. Za nas je najbolje da budemo neutralni onoliko koliko je to moguće u ovoj situaciji.

Jaoo, demo verzija Origamija ponovo na yt. Fali mi ova druga strofa i deo "vozis me ko belo", ali zato drop nove verzije kida, dok je onaj demo premlak.

Status
Not open for further replies.
Back