Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Mi drugi festival nemamo, pa neka su i Princ i Žmaher u line up-u. Možda obraduju nekoga. Samo nek se drže dalje od prvog mesta i sve kul.
Ako se Zmahera sete oni koji su gledali ZaM, a pitanje je dal ce pa cak i oni uopste da ga se sete... 🤣🤣

Boris znači planira kao Lena Meyer Landrut... 😌🤭
Ako si tako protumačio ono što je rekao...

Došlo zadnje vreme, admin nas troluje!
Ne, već samo vas motivišem da se više radujete festivalu i svim umetnicima date šansu da osvoje vaša srca večeras.

Da zapravo smo ovde jer organizujemo zajedničko gledanje, posle orgiju na koju ti nisi pozvan. Sori što nisi nam se DO PA LA!
Muško društvo uz rumba bum bum bum bum?
ohoho-kurozderka.gif

Pa tačno bih se pucnuo tad 🙄
Kada izgovore ime biće to Fićooo, pa posle prezimena hladan tuš. :LOL: A Hercenščus vam i dalje nije na umu?

Odštampaj listić i nosi ga sa sobom 🙂

Žmaher nece sigurno u finale ali CHEGI & Braća Bluz Bend hoce vrlo verovatno.
Prosto i ne sumnjam da ce oni masovno organizovati glasanje za sebe ali se uzdam da će ih žiri spustiti pa moždaaa i ne prodju. Realno Baloša bih pre u finalu ali ove svadbarce vidim kao sigurne finaliste nezasluženo i pre mnogih koji realno zaslužuju finale. Zbog samog festivala i imena verujem da ce i Tijana biti ugurana u finale ali i ona manje šanse za finale ima od ovih groznih svadbaraca.

Last edited:
Što se mene tiče danas, nadam se samo Balošu i Subotiću u finalu

Ostali moji favoriti poput Luke/a, Angelline, Sava itd mislim da baš nema šanse da ne prođu.

Status
Not open for further replies.
Back