Ako se Zmahera sete oni koji su gledali ZaM, a pitanje je dal ce pa cak i oni uopste da ga se sete...Mi drugi festival nemamo, pa neka su i Princ i Žmaher u line up-u. Možda obraduju nekoga. Samo nek se drže dalje od prvog mesta i sve kul.
Kao i uvek S. A. M.S kim gledate PzE večeras?![]()
Ako si tako protumačio ono što je rekao...Boris znači planira kao Lena Meyer Landrut...![]()
Ne, već samo vas motivišem da se više radujete festivalu i svim umetnicima date šansu da osvoje vaša srca večeras.Došlo zadnje vreme, admin nas troluje!
Pa tačno bih se pucnuo tadGledajte kad Žmaher uzme mesto u finalu Balošu![]()
Muško društvo uz rumba bum bum bum bum?Da zapravo smo ovde jer organizujemo zajedničko gledanje, posle orgiju na koju ti nisi pozvan. Sori što nisi nam se DO PA LA!
Kada izgovore ime biće to Fićooo, pa posle prezimena hladan tuš.Pa tačno bih se pucnuo tad![]()
Pritisak ili nešto drugo ?Toliko smo kalkulisali i jeli govna da uopšte nemam osecaj da je danas to lol.
Hajp na nuli, mada ce vereras da mi se digne verovatno hehe
Out of context Ogae Srbija forum.mada ce vereras da mi se digne verovatno
I think this is pretty much in the context.Out of context Ogae Srbija forum.
Bukvalno sam pronašao jednu osobu koju sam uspeo da zainteresujem za PzE.S kim gledate PzE večeras?![]()
Hahaha volim kako Miloš suptilno reklamira listiće xD Ja ću odštampati na poslu pa šta krišom uhvatim od nastupa, uhvatio samOdštampaj listić i nosi ga sa sobom![]()