Može biti da je do brzine recapa, ako se ovo može i nazvati recapom.Kod Luke su dobra svetla i boje, ali ono sa zombijima cringeeeee
Objavice i to dosta kukanja protiv naseg RTS!!!Mislim stvarno, prošle godine su mogli da objave krštenu rekapitulaciju a ove godine eto nisu?
Pa staviće, nego ovo kao preview da ih zapete ljudi na brzinu.Može biti da je do brzine recapa, ako se ovo može i nazvati recapom.
Mislim stvarno, prošle godine su mogli da objave krštenu rekapitulaciju a ove godine eto nisu?
možda će staviti rekapitulaciju na YT?Može biti da je do brzine recapa, ako se ovo može i nazvati recapom.
Mislim stvarno, prošle godine su mogli da objave krštenu rekapitulaciju a ove godine eto nisu?
Pa objaviceMože biti da je do brzine recapa, ako se ovo može i nazvati recapom.
Zapravo, u pravu si, možda će biti manje cringe kad su usporeniji.Može biti da je do brzine recapa, ako se ovo može i nazvati recapom.
Ma kako može bop nastup uz ovakvu pesmuLuke mi deluje kao BOP nastup, znaci situacija kao sa Sarom Jo.
Uzas. Dobro.
Tvrde neki da se to ne moze ja vam tvrdim da se to može!!Ma kako može bop nastup uz ovakvu pesmu![]()
Ma džaba što se tebi dig'o kada ga ja još uvijek ne osjećam...Kao sto sam očekivao digao mi se.
Hajp.
Bop nastup? Sta ovde izgleda kao bop nastup?Luke mi deluje kao BOP nastup, znaci situacija kao sa Sarom Jo.
Uzas. Dobro.