Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Na osnovu recap-a favorit mi je i dalje Luka, nastup mi se sviđa i mislim da će to izgledati super.

Nađa odmah na drugom mestu, odlično, nemam zamerke tu nikakve.

Treće mesto Angellina, OGROMAN napredak u odnosu na prošlu godinu, svaka čast za to.

Pored toga, sviđaju mi se i Filip, Savo, Žmaher, Stefan Stidni i Adem/Italijani. Eto, to je 8 mojih finalista na osnovu ovih isečaka

Ne znam sta da mislim o Luki jos uvek, zanimljivo je, ali najbolje da sacekam ceo nastup

Filip bukvalno savrsenstvo od nastupa, jos samo vokalno da pritegne gde treba :love:

Andja izgleda ima super nastup, ali pesma mlaka. Dok se plasim da ce Luka sa dobrom pesmom da flopne sa nastupom. Ja bih Italijane za Britaniju.

5,6 rihtera

D5mLu-.gif

Luka i prvi duet imaju paket za esc, kakav takav.
Mada, meni Princ gotiva br 1 i dalje. Volim taj etno pop. 😀

Nadja kul. Podsjeca me na rekapitulaciji na Dankinju pobjednicu iz 2013. 😁

Pa da se hvale kako imaju dobru scenu (iako je reciklaža ali prosečan gledalac to ne zna). Mislim ovo je za njih ogromno dostignuće imajući u vidu redovan program.

Tek su prošle godine otkrili da mogu da koriste veliki LED ekran u informativnom studiju recimo. A tačkastu špicu koriste sa prekidima već preko 50 godina, reciklažni centar RTS

Hahahaha može da nastavi da nosi crninu jer je srpska muzička scena gora nego pre 15 godina, a i tada je bila katastrofalna
To je bio period kada je Šerif pobedio na Evroviziji i kada smo bili domaćini iste...
Najgori period kada je u pitanju muzička scena Srbije...

Balos nazalost podbacio, Andja i Nadja iznenadile 🤩
Savo okej, Luka 🧟‍♂️ cekam ceo nastup, Boris super, finale neupitno :)

Status
Not open for further replies.
Back