Mislim da mi se sa Lukom sinoć desilo isto ono što i sa Sarom prošle godine - ubjedljivi su mi bili favoriti za čije nastupe sam unaprijed osmislio u svojoj glavi kako će izgledati i kojim tokom ići pa kada sam ih vidio uživo, razočarao se - zapravo nije klasično razočaranje nego ono više kao ''meh'', očekivao sam ih u drugačijem izdanju...
Nije loše bilo kada je riječ o nekom sveopštem utisku ali da je moglo upečatljivije da se osmisli i realizuje - moglo je, uspio je srećom nekako da se skrpi sa glasom i isprati pjesmu ali mu je bzvz onaj stajling - bolje da je on imao na sebi nešto ''uniformno'' kao oni plesači, mada da je bilo svega previše ne bi valjalo zarad gledaoca (možda je i bolje što nije pretjerao sa kojekakvim detaljima, pa ako pobjedi moraće definitivno da promijeni cijeli koncept scenskog nastupa za Liverpul, tada mora biti sve na ''max''). Očekujem da u finalu bude još stabilniji jer mi je na momente juče djelovao klimavo sa koreografijom i vokalno nesiguran.
Sa druge strane, Filip mi je potpuno otkrovenje, oduševio me je sa kakvom lakoćom vlada scenom i na tom polju je dosta dominantniji od Luke iako je puno mlađi i neiskusniji, koreografija i kostim preoriginalni, kadriranja i ona raznobojna svjetla su bili bru-ta-lni (animacije isto vrhunski odrađene, sve vrišti od modernizma), iako je za njegovu pjesmu možda bilo i lakše prilagoditi sam performans sceni nego za Lukinu koja je u tom pogledu ipak zahtjevnija, dosta je profesionalnije pristupio cijelom procesu od Black-a čini mi se, a još se vidi da je mica perfekcionista i da brine o najsitnijim detaljima...

Uopšte se ne bih bunio na kraju da on ode, ima spreman paket za Evroviziju bez potrebe išta da se dorađuje ili izbacuje po meni, sada mi je svejedno da li će pobijediti on ili Luka ali sam i dalje ipak više za Luku jer mi je sama pjesma veći potencijal da nešto napravi u Liverpulu no vidjećemo šta će se desiti u subotu!