Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Slažem se, sve što je bilo do njih 3 je bilo ok... Ali šminka i kostimi... Bas mi je krivo sto one praktično ne mogu da kažu NE, OVO JE UZAS

Bitka ce se voditi izmedju Zejne i Luke. Zbog nekog drugacijeg nastupa Srbije voleo bih da prodje Luka, ali Zejni u prilog ide odlicno pevanje, poslednja nastupa i glasovi ce se rasuti kod Lukinih fanova. Zato manje rasplinjavanja glasova na Filipa, Borisa i sl. jer nemaju sanse. Odlucite se da li zelite da ide Luka ili Zejna.
Na Filipa 🤣

Očekivali smo anastasiju ra, dobili tri vrlo talentovane, posvećene devojka koje dobro igraju i super pevaju.

šteta što imaju tim debilan da ih oblači kao kretene, ali one su ogroman potencijal, mislim potencijal da imaju super nastupe i karijeru.

od mene veliki plus.

Bitka ce se voditi izmedju Zejne i Luke. Zbog nekog drugacijeg nastupa Srbije voleo bih da prodje Luka, ali Zejni u prilog ide odlicno pevanje, poslednja nastupa i glasovi ce se rasuti kod Lukinih fanova. Zato manje rasplinjavanja glasova na Filipa, Borisa i sl. jer nemaju sanse. Odlucite se da li zelite da ide Luka ili Zejna.
Ja mislim da moze da se desi faktor iznenadjenja ako Balos perfektno iznese pesmu i nastp. Mada u sustini vodice glavnu rec Luke ili Zejna (y)

mislim da će finale biti lepo za gledanje, meni se većina pesama sviđa ili su mi ok.

teško će mi biti da ponovo slušam grand duo, liberta, one zrenjaninske rokere, ovo ostalo sve može pa čak i frajle lol

Devojkama fali da se još malo krčkaju u Hurrilendu kao tim, da naprave neku energiju po kojoj će biti posebne i definitivno da pronađu bolju pesmu ukoliko odluče da se opet takmiče. Zato bih voleo da su ove godine ostavile prostora da sebe izgrade. Ambiciozne su i mlade i sigurno će se ubrzo ukazati neka nova prilika.

Meni Ivona nije iznenađenje što je ispala, pjesma mi otpočetka bila bezveze.Nadii je vjerovatno pomoglo što je ponovo nastupala, mada možda bi svejedno prošla.

Malo sam se smirio, pa ću sada da podelim utiske:

-Moje triraganke su se lepo skockale za nastup na maloj maturi OŠ "Vuk Karadžić"

-Žiri izgleda ima neki magičan par ušiju koji napravi od Nadie pevačicu koja zapravo može da ubode jednu notu

-Sašu Popovića treba voditi na ispiranje ušiju, a apelujem na @ElonMusk da banuje Šerifovićku na twitteru, dobila si ESC pre 16 godina babo, dobro je više

-Izgleda da Filarri ima armiju tiktok gremlina koji su voljni da daju 720 dinara samo da bi dotičnog videli dva puta na lajvu. Iskreno, respect.

-Gift mi se sviđa, mada sam njih više glasao onako kako imam tradiciju da bar jedna pesama koju glasam ne prođe dalje. Ispalo je da sam druge dve koje sam glasao i koje sam mislio da su sigurica bile, očito, manje sigurne :)

-Vojvođanske babe su smorile, kontam da nam treba nekih numera za "stariju populaciju", ali su mi već dovoljno krvarile uši na Vlahovićku i Bujakovića.

Zaključak: Srbija treba da se vrati na interni izbor
Taj problem su imali Italijani godine kad se ziri i publika nije slagala oko prvog mesta ( Mahmood i Ultimo) pa su uveli jos 1 komponentu: demoskopski ziri.
On predstavlja grupu ljudi, koja je odabrana od korisnika koji kupuju cd-e ili slusaju muziku na platformama, i posetilaca koncerata i ljubitelja muzičkog sveta.

Generalno, ovaj žiri se sastoji od 300 ljudi opremljenih aplikacijom koji glasaju u realnom vremenu. Od ukupnog broja glasova 1/3 je njihova. Ovo ne bi bila losa ideja.

Devojkama fali da se još malo krčkaju u Hurrilendu kao tim, da naprave neku energiju po kojoj će biti posebne i definitivno da pronađu bolju pesmu ukoliko odluče da se opet takmiče. Zato bih voleo da su ove godine ostavile prostora da sebe izgrade. Ambiciozne su i mlade i sigurno će se ubrzo ukazati neka nova prilika.
ja njih ne bih voleo za srbiju svakako, jer stvarno opet da šaljemo ženski trio mi je previše, ali mislim da itekako imaju potencijala u srbiji da imaju dobru karijeru.

nadam se da su ovim nastupom pokazale da zaslužuju fanove i publiku.

Back